Gazete Hakimiyet

Kartal Belediyesi’nden Kıvırcık Ali’ye Vefa Gecesi

<strong>Kartal Belediyesi’nden Kıvırcık Ali’ye Vefa Gecesi</strong>

Kartal Belediyesi, Türk Halk Müziği’nin unutulmaz ismi Kıvırcık Ali’nin vefatının 12’nci yılında, bir anma konserine ev sahipliği yaptı. Türk Halk Müziği’nin birbirinden ünlü isimlerinin sahne aldığı geceye, merhum sanatçının tüm sevenleri ve dostları adeta akın etti.

Sevenlerinden Konsere Yoğun İlgi

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen geceye, Kartal Belediye Başkan Vekili Mustafa Oktay Aksu’nun yanı sıra; Kartal Belediyesi Meclis Başkanvekili Özlem Bulut, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, çok sayıda başkan danışmanı ve birim müdürü katıldı.

Anma konserinin gerçekleştiği salon, Kıvırcık Ali’yi seven yüzlerce insan tarafından hınca hınç doldu. Yoğun ilgiden salonun dolmasıyla, Kartal Belediyesi Nikah Salonu’nda da kurulan ekranda, müzik severler programı canlı olarak takip edebildi.

Sanatçı Dostları, Türkülerini Kıvırcık Ali İçin Söyledi

Gecede, merhum sanatçının dostları; Ali Altay, Ayhan Yağız, Ecem Özütemiz, Eda Alakuş, Eda Doğanay, Eren Aydın, Eren Özütemiz, Demali Çelik, Grup Turnalar, Güler Duman, Gülcihan Koç, Gülten Benli, Hüseyin Uğurlu, İbrahim Dizlek, Nurettin Rençber, Onur Türe, Serpil Efe, Sevda Gül, Şükrü Cömert, Taylan Özgür Ölmez, Türkü ve Yaşar Gümüş sahne aldı.

Sevilen sanatçılar, Şef Mustafa Sorgun’un eşliğinde, Kıvırcık Ali’nin birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Müzik severler, konser boyunca seslendirilen türkülere keyifle eşlik etti.

“Ona Olan Hasret ve Sevgi Her Geçen Sene Artıyor”

Gecenin sonunda, Kartal Belediye Başkan Vekili Mustafa Oktay Aksu, Kıvırcık Ali’nin çocukları; Ecem ve Eren Özütemiz’e teşekkür plaketi takdim etti.

Konsere olan ilgilerinden dolayı tüm Kıvırcık Ali sevenlerine teşekkür eden Başkan Vekili; “Bugün, unutulmaz bir dostu anmak için toplandık. 12 yıl dile kolay. Ama görüyoruz ki, her geçen sene ona olan hasret ve sevgi artıyor. Kartal Belediyesi olarak, her sene böyle bir konsere ev sahipliği yapmanın mutluluğunu taşıyoruz. Tüm sanatçı dostlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan Kıvırcık Ali dostlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ