Gazete Hakimiyet

Kampta transfer

Kampta transfer

3. lig 2. grupta Kartal ekibi Bulvarspor 2. yarı öncesinde Antalya kampına girdi. Dün gece yola çıkan ve bugün Antalya’ya ulaşan Kırmızı Beyazlı ekibi ayağının tozuyla ilk idmanının gerçekleştirdi.  
Ligin ilk yarısını 9. sırada tamamlayan ve Kartal’ı yıllar sonra profesyonel ligde temsil eden takım olan Bulvarspor ikici yarıya iddialı hazırlanıyor. Play-Off oynama şansı da bulunan Kırmızı Beyazlı ekip 15 Ocak’ta başlayacak lig öncesinde Antalya’da kampa girdi. 8 Ocak’a kadar burada kamp yapacak olan Kartal ekibi sıkı bir şekilde çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Erol Kapusuz ve yardımcıları oyuncuları sıkı bir idman programından geçirecek.
YENİ TRANSFER

Futbol Şube Sorumlusu Koray Küçük, kamp sürecine ilişkin yaptığı açıklama da “İkinci yarı için çalışmalarımızın ilk etabını kendi tesislerimizde yaptık. İkinci etap çalışmaları için de tam kadro olarak Antalya kampımız başladı. Ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazır olmak adına teknik ekibimizle birlikte elimizden geleni yapmaktayız” dedi. Kırmızı Beyazlı ekip girdiği Antalya kampında ara transfer döneminde de ilk imzayı attırdı. Keçiörengücüspor kulübünden orta saha oyuncusu İbrahim Mirza Aral ile sözleşme imzaladı. Genç futbolcu Antalya kampına katıldı.



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ