Gazete Hakimiyet

HEDEF ÜÇ PUAN

HEDEF ÜÇ PUAN


3. ligde ilk karşılaşmasını Balıkesir deplasmanında Ayvalık Belediyespor’a konuk olacak olan Kartal Bulvarspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

4 Eylül’de başlayacak olan TFF 3. liginde ilk kez mücadele etmeye başlayacak olan Kartal Bulvarspor’da geri sayım başladı.  İyi bir hazırlık dönemi geçiren ve 9 hazırlık maçı yapan Kırmızı Beyazlılar, ilk resmi maçlarını 4 Eylül Pazar günü Balıkesir deplasmanında Ayvalık Belediyespor ile yapacak. Cuma günü bu maç için Ayvalık’a hareket edecek olan Kırmızı Beyazlılar Teknik Direktör Atakan Çağlayan yönetiminde, kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Çift antrenmanla Ayvalık Belediyespor’a bilenen Kırmızı Beyazlı ekipte sakatlıklarından dolayı Ferhat, Bedirhan ve Hasan Türkyılmaz bulunmuyor.

Futbolcular 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ellerinde Türk bayraklarıyla çıktıkları dünkü antrenmanda Zafer coşkusunu yaşadılar. 1,5 saat süren akşam antrenmanı koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Çift kale maçı da yapan Kırmızı Beyazlılar pas ve taktik çalışmaları gerçekleştirdi. Maçı yöneten Teknik Direktör Atakan Çağlayan, sık sık düdük çalarak futbolcularına uygulamalı olarak taktiksel dersleri verdi. 

KARTAL’I GURURLANDIRACAĞIZ
Teknik Direktör Atakan Çağlayan, ekip olarak ilk maçlarına hazır olduklarını kaydederek, Ayvalık maçı ile 3. lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Rakiplerini hazırlık döneminde takip ederek tanıdıklarını da ifade eden Çağlayan, “Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Bizde rakibimizde çok iyi hazırlandı. Kıran kırana bir maç bizi bekliyor. En az hatayı yapıp rakibizin boşluklarını iyi değerlendireceğiz. Hedefimiz mutlaka galip gelmektir. Biz 90 dakika boyunca oyundan düşmeyerek, iyi bir sonuçla Kartalı Ayvalık deplasmanında gururlandırmak istiyoruz” dedi. Antrenman sırasında tesislere gelen Başkan Sebahattin Karaer’de idmanı yöneticilerden Umut Doğan, Murat Gülfırat ile birlikte izledi.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ