Gazete Hakimiyet

Hayatını kurtaranlara vefa

Hayatını kurtaranlara vefa

6 Şubatta sabaha karşı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyene 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Yüz yılın felaketinde Tuzla Belediyesi’ne ait arama kurtarma ekipleri de bölgeye giderek çalışmalara katıldı.
Özellikle Hatay’da yapılan çalışmalarda Tuzla ekibi depremin ardından 36 saat sonra en kaz altından bir depremzedeyi kurtardı.
EKİBİ ZİYARET ETTİ
Enkazların altından tünel açarak kurtarılan depremzede hastane de tedavisinin sona ermesinin ardın ilk olarak Tuzla ekibini ziyaret etmek oldu. Hatay’ın Antakya ilçesinde çalışmalara katılan Tuzla ekibine teşekkür eden depremzede  kendini kurtaran arama kurtarma ekibine teşekkür etti. Duygulu anların yaşandığı buluşmada Hataylı depremzede,” Kurban olurum ben sana. Çok seviyorum seni. Allah işinizi rast getirsin. Orada nasıl çalıştınız. Kazdınız beni çıkardınız. Ama en çok moral verdin ya, o beni ayakta tuttu. Beni bırakıp gideceksiniz diye korktum. ‘Abi seni almadan gitmeyeceğim, söz’ dedin ya, beni almadan gitmediler. Allah kuvvetinizi artırsın” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ