Gazete Hakimiyet

Güç kaybetmeye devam ediyor

Güç kaybetmeye devam ediyor

İyi Parti Kartal’da kan kaybetmeye devam ediyor. Kongreden sonra tüm önemli isimlerinin tek tek istifa ettiği Kartal İyi Partiyi İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş’in de toparlamak için gücü yetmiyor.
Partinin ağır toplarından Orhan Maraba’nın istifasının ardından yeni bir ayrılık daha İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatına bomba gibi düştü. Son yapılan kongre öncesinde, ilçe başkanlığı için aday olan ancak sonradan Eren Soylu’nun lehine çekilen Ercan Taner Ercan’da partiden ayrılanların arasına katıldı. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Ercan Taner, “2018 yılından beri iyi Parti Kartal’da birçok görev aldım Elimden geleni yapmaya çalıştım gelinen noktada benim samimiyetim ve dik duruşumu siyaseten birçok arkadaşım ve tanıyanlar bilir. İyi Parti Kartal’da kocaman bir ailemi kaybettim. Artık orada durmamın bir anlamı yok . Iyi Parti Kartal’da olan üyeliğimi sonlandırıyorum” dedi.
Son günlerde üst üste gelen istifaların ardından Genel Merkez’den bir heyetin Kartal ilçe teşkilatına geleceği de öğrenilirken, bu ayrılıkların önümüzdeki günlerde sayılarının daha artarak toplu istifaların olacağı belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ