Gazete Hakimiyet

“Doğruları söylemeye devam edeceğiz”

“Doğruları söylemeye devam edeceğiz”

Dün Tuzla’da gerçekleştirilen açılışta Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya CHP’liler tarafından yapılan saldırı Türkiye’nin gündemine oturdu.
Tuzla İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 3. etap açılışında konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasında 1 ve 2. etapların tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile merhum İBB Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür etti. Bu sırada bazı CHP’liler Başkan Yazıcı’ya saldırdı. Gerçekleşen olayda Tuzla belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı yara almadan kurtulurken, korumaları tarafından açılışın yapıldığı yerden hızlı bir şekilde uzaklaştırıldı.
TAŞYÜREK “DOĞRULARI SÖYLEYECEĞİZ”
Saldırı ile ilgili olarak AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek yazılı bir açıklama yaptı. Saldırıyı şiddetle kınadıklarını dile getiren Taşyürek, “Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Beyefendi davetli olduğu İBB tarafından açılışı yapılan 2018’de yapımına başlanmış Tuzla İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 3. Etap Açılış Programında bir konuşma yaparak tesis ile ilgili olarak teşekkür edilmesi gereken başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Merhum Kadir Topbaş ve Ekrem İmamoğlu’na nezaketle teşekkür etti. Konuşmasında hiçbir hakaret, tahrik ve nezaketsizlik yok.  Bu nezih selamlama ve teşekkür konuşması orada bulunan bir kısım siyasi holiganlarca protesto edilerek engellenmeye çalışıldı. Fiziki şiddete varan bir saldırıya uğradı ve Emniyet güçleri eşliğinde ancak alandan ayrılabildi.  Bu tahammülsüzlük ve halkın oylarıyla seçilmiş başarılı bir yerel siyasetçinin söz hakkına yönelmiş gözü dönmüş saldırıdan hepimiz dehşete düştük..Herkes şunu bilmelidir ki; her mekan ve zeminde hakkı olanın hakkını teslim etmeye, hakkımız olanı istemeye devam edeceğiz! Birileri rahatsız olacak diye doğruları ve hakkı söylemekten asla vazgeçmeyeceğiz”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ