Gazete Hakimiyet

BULVARSPOR MAÇLARINI NEREDE OYNAYACAK

BULVARSPOR MAÇLARINI NEREDE OYNAYACAK

BULVARSPOR HEPİMİZİN
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısında 3. lige çıkan Bulvarspor’un tüm Kartal’ın takımı olduğunu belirterek, sahip çıkıp destek vereceklerini söyledi. Büyük bir başarıya ulaşarak, bu sezon Bölgesel Amatör Küme’den 3. lige çıkan ancak tesis sorunu yaşayan Kartal Bulvarspor, destek bekliyor.
AKREDİTE YAPILMADI
2-3 Eylül tarihlerinde başlayacak olan lig maçları öncesinde Kartal Bulvarspor’a ait Mimar Kubilay Köse stadında incelemelerde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hakem odası, soyunma odaları, tribün, yemekhane, yatakhane ve idari bölümler olmak üzere bir çok eksikler tespit ederek stadın akreditesini onaylamadı. Stadın akredite olmaması nedeniyle Kartal Bulvarspor’un stadyum sorunu da baş gösterdi. Merkez’de bulunan Kartal Stadyumu bir süre önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Belediye tarafından yıkımı gerçekleştirilmiş, yerine ise pasaj projesi hazırlanmıştı. Yine Soğanlık Mahallesi’nde İBB tarafından yapımına başlanılan yeni stadın inşaatı da ekonomik maliyetlerin artması üzerine yapımını durduruldu. Kartal’ın yaşadığı stat sorunu nedeniyle Kartal Bulvarspor’un maçlarını nerede oynayacağı merak konusu oldu.
TFF’DEN ÇİFTE STANDART
Bölgesel Amatör Ligi ve Süper Amatör Küme maçlarının oynatıldığı Kartal Mimar Kubilay Köse stadı konusunda Türkiye Futbol Federasyonu ise çifte standart uyguluyor. 2008-2009 sezonunda 3. Lig’de yer alan Yıldırım Bosnaspor’u satın alan Kartal Belediyespor tüm maçlarını da Mimar Kubilay Köse stadında oynamıştı. O dönem akredite yapılan stadın şimdi kabul edilmemesi ise spor severlerin tepkilerine neden olurken, Türkiye Futbol Federasyonunu çifte standart uygulamakla suçladılar.
İBB’DEN ONAY ALINAMADI
Stadın eksiklerinin giderilmesi için Kulüp yöneticileri harekete geçerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi nezdinde de çalışmalar başlatıldı. Ancak İBB’nin Mimar Kubilay Köse stadının akredite yapılır hale getirilmesinin maliyet oranlarının yüksek olacağını öne sürerek kabul etmediği öğrenildi. Büyük bir tarih yazarak 3. lige çıkmayı başaran Kartal Bulvarspor, taraftarları ile buluşacağı günü beklerken stad sorunuyla ilgili olarak şimdi tüm gözler ise Kartal Belediyesine çevrildi.
SAHİP ÇIKACAĞIZ
Gazetemiz sahibi Hasan Demir’in sorusunu cevaplayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Bulvarspor ve spor severlerin gönlüne su serpti. Bulvarspor’un tüm Kartal’ın takımı olduğunu vurgulayan Başkan Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısında “Kartal Bulvarspor büyük bir başarı hikayesi yazdı. Biz her zaman takımlarımızın yanındayız. Bulvarspor yöneticileri ile koordinasyon içindeyiz. Stadın akredite yapılması için gereken tüm adımları atacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ