Gazete Hakimiyet

BULVARSPOR EVİNE DÖNDÜ

BULVARSPOR EVİNE DÖNDÜ

Kartal Bulvarspor, 10 günlük Afyon kampını tamlayarak Kartal’a döndü. 30 kişilik futbolcu kadrosuyla Bulvarspor, kampta 3 hazırlık karşılaşması oynandı.

Geçen sezon Bölgesel Amatör Küme’de şampiyon olarak 3. lige çıkan ve 4 Eylül’de başlayacak olan ligde 2. gurupta Kartal’ı temsil edecek olan Bulvarspor evine döndü.

Ligin sürpriz ekiplerinden Kırmızı Beyazlılar, 10 gün süren Afyon kampında 1922 Konyaspor, Afyonspor ve Balıkesirspor ile hazırlık maçları yaparken çok gol atıp, az gol yiyerek sonuca giden bir ekip olması dikkat çekti.  

“BİLEĞİMİZİ KİMSE BÜKEMEZ”
Kampın sona ermesiyle evine dönen ve lig hazırlıklarını Mimar Kubilay Köse stadında devam ettirdi.
Sabah ve Akşam antrenmanlarıyla Ayvalık belediyespor maçına hazırlanan Kırmızı Beyazlı ekibin teknik patronu Atakan Çağlayan, “Afyon kampı takımımız açısından çok verimli geçti. Temposu yüksek antrenmanlar yaptık. Futbolcularımızı gerek fiziksel, gerekse manital olarak lige hazırladık.
Liglerin en güçlü ve tecrübeli üç takımı ile hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda rakiplerimiz tecrübeli takımlar olmasına rağmen, futbol oynayan taraf hep biz olduk. Kıran kırana geçen hazırlık maçlarında hiçbir futbolcumuz kart dahi görmedi. Bu maçlarda her hangi bir sakatlık olmaması da bizim açımızdan çok sevindirici. Afyon kampında futbolcularımıza dostluğu, arkadaşlığı, saha içinde paylaşmayı, centilmenliği aşıladık”dedi. Kamp süresince yaptıkları hazırlık maçlarında eksikliklerini gördüklerini ve telafi etmeye yönelik antrenman programı düzenlediklerini ifade eden Teknik

“ÇOK SERT AMA CENTİLMEN TAKIMIZ”
Direktör Atakan Çağlayan, genç bir kadroya sahip olduklarını vurgulayarak “Çok sert ve sert olduğu kadar da centilmen bir takıma sahibiz. Takımımızı hazırlık süresince gösterdikleri istikrarı ligde de yansıtmamız halinde hiçbir rakibimiz bileğimizi bükemez. Özellikle genç futbolcularımızın ortaya koydukları mücadele futbol kariyerleri açısından da gelecek vaat etmektedir”dedi.

CUMA SEZON AÇILIŞI
Afyon kampından sonra kendi tesislerinde yapılan ilk antrenmanı kulüp başkanı Sebahattin Karaer ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de izledi. Cuma günü sezon açılış töreni düzenleyecek olan Kırmızı Beyazlılar, Beşiktaş Rezerv lig takımı ile hazırlık maçı yapacak.  


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ