Gazete Hakimiyet

A TAKIMI BELİRLENDİ

A TAKIMI BELİRLENDİ
Görevinden düşürülen İlçe eski Başkanı Fuat Onbaşılı, istifa eden çalışma arkadaşlarının listesini yayınladı.
Çiceği burnunda ilçe Başkanı H. Dilbura Oğulcuklu A takımını açıkladı

Fuat Onbaşılı’nın görevden düşürülmesiyle boşalan İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığına atanan H. Dilruba Oğulcuklu yeni yönetim listesini hazırladı. İstanbul İl Başkanlığı ve Genel Merkez tarafından onaylanan listede sürpriz isimlere de yer verildi.
Kartal siyasetinde kaynayan kazan haline gelen İYİ Parti de atağa geçen ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanı Fuat Onbaşılı’nın düşürülmesi için görevlerinden istifa ettiler. Kartal’da yaşanılan olaylara uzun süre seyirci kalan ve sonrasında da müdahale eden partinin üst düzey yöneticileri İl Başkan Yardımcısı H. Dilruba Oğulcuklu’yu başkan olarak atadılar. Atandığı günden beri yeni çalışma arkadaşlarını belirlemek üzere çalışmalar gerçekleştiren Oğulcuklu, yeni yönetim kurulu listesini açıkladı.
20 KİŞİ YÖNETİMDE
Kamuoyuna açıklanan yeni yönetim listesinde ise ilginç detaylar bulunuyor. Fuat Onbaşılı’nın listesinde yer alan ve görevinden düşürülmek üzere istifa eden 20 isim Oğulcuklu’nun listesine girmeyi başardılar. Döneminde yönetimde bulunan ve istifa edenlerin listesini yayınlayarak, duruma sosyal medya hesaplarından tepki gösteren eski ilçe başkanı Fuat Onbaşılı, eski çalışma arkadaşlarını hedef aldı. Diğer ilçe başkanlarını da uyaran Onbaşılı, “Üye ve Delege kararıyla Seçilmiş İlçe Başkanlarına önemli uyarı; sizi düşüren Yöneticileriniz ödüllendiriliyor, bunu bilin ve dikkatli olun..! dedi.
 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ