Gazete Hakimiyet

Stat: Mimar Kubilay Köse
Hakemler: Muhammed Salim Özbek, Sezgin Altun, Adnan Akbulut
KINAY BULVARSPOR: Osman, Oğuzcan, Haktan, Ulaş, Dogukan(Ertuğrul), Oktay, İlker Sinan, Mehmet Refik (Ömer), Recep (Ferhat), Halil Can, Hasan
BAYRAMPAŞA: Zülküf, Cem, Özkan, Özgür, Mustafa, İzzet (Mertcan), Yusuf Emre, Tolga, Yusuf, Ömer (Yiğit), Zafer

İki İstanbul takımı Kınay Bulvarspor ile Bayrampaşa’nın karşı karşıya geldiği maçta puanlar paylaşıldı. Düşme hattında bulunan ve hafta ortasında teknik direktörünü değiştiren Bayrampaşayı taraftarları takımlarını Kartal deplasmanında yalnız bırakmadı.
Ev sahibi Kınay Bulvarspor’un iki bariz penaltısının verilmediği karşılaşmada iki takım futbolcuları arasında zaman zaman gergin dakikalar yaşandı.

Maça hızlı başlayan taraf konuk Bayrampaşa oldu. Maçın daha ilk dakikası bile dolmadan konuk ekipten Yusuf sağ kanattan ortaladığı topa İzzet kontrol etti. Kaleci ile bir anda karşı karşıya kalan İzzet’in vuruşunu Osman ayağıyla son anda müdahale etti. Geri dönen topu Kınay Bulvarspor defansı uzaklaştırdı. 16. dakika da yine konuk ekip ev sahibi ekibin kalesini Mustafa ile yokladı ancak sonuca gidemedi. İlk dakikalarda tutuk bir futbol sergileyen Kınay Bulvarspor etkili olamadığı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
64. dakikaya kadar karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada konuk ekip bu dakika da Ömer ile 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra toparlanmaya başlayan Kınay Bulvarspor kontraataklarla konuk takımı bunaltmaya başladı. Kınay Bulvarspor’un üst üste geliştirdiği ataklar maçın uzatma dakikalarında golü getirdi. 90+5’de sahneye çıkan Halilcan, kaleye yakın bir bölgede eline geçirdiği fırsatı değerlendirerek takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Golün hemen arkasından Halilcan yaptığı hareketlerden dolayı hakem tarafından Kırmızı Kartla oyun dışı bırakıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ