Gazete Hakimiyet

Resmen açıkladı

Resmen açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’da Gençlik Buluşması Programı’nda yaptığı konuşmasında 2023 seçimleri için tarih verdi. Seçimlerde gençlerle birlikte yol yürüyeceklerini dile getiren Erdoğan, seçim tarihinin ise Mart ayı içinde resmen açıklanacağını ilan etti.
Türkiye Mayıs ayında yapılacak olan ikinci yüz yılın en kritik ve en önemli seçimlerine kilitlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde, 14 Mayıs tarihini işaret ederek seçimlerin bu tarihte yapılacağının sinyalini verdi.
RESMEN AÇIKLADI
Bursa’da gençlik buluşmasında konuşan ve önemli mesajlarda veren Erdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde seçim kararının alınma tarihini de açıkladı. Seçim tarihini 10 Mart’ta açıklayacağını belirten konuşmasında Erdoğan “Resmi olarak Cumhurbaşkanı’nın burada bir yetkisi var. Cumhurbaşkanı olarak bu yetkimizi kullanacağız.” dedi. 10 Mart tarihinden sonra 60 günlük süreleri olduğunu vurgulayan Erdoğan, “O süreyi de kim değerlendirecek? Yüksek Seçim Kurulu ama biz kararımızı inşallah Mart ayının 10’unda açıklayacağız”diye konuştu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ