Gazete Hakimiyet

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren Kartal Bulvarspor, kendi saha ve seyircisi önünde Turgutluspor ile 2-2 berabere kaldı.  Aynı pozisyonlarda Bulvarspor’un penaltılarını es geçen orta hakemi Talha Öztürk, üst üste iki penaltı verdiği Turgutluspor’u Kırmızı Beyazlı ekibin elinden kurtardı.

Hasan DEMİR
İki sezon önce Bölgesel Amatör Küme’de Hendekspor ile oynanılan final maçında hakemler tarafından 3. lige çıkması engellenen Kartal temsilcisi Bulvarspor aynı kaderi 3. ligde de yaşıyor. Mahalle takımı olarak profesyonel lige çıkarak tarih yazan Kırmızı Beyazlı ekip, ligde hakem hatalarıyla sürekli maç kaybediyor. 10. haftası geride kalan 3. lig ikinci gurupta Kartal Bulvarspor rakipleri karşısında üstün futbol sergilemesine rağmen hakemleri bir türlü geçemiyor. Son dört maçını  hakemlerin yanlış kararları ve yanlı tutumlarıyla kaybeden kırmızı beyazlılar sadece rakipleriyle değil, aynı zamanda saha içinde hakemlerle de mücadele etmek zorunda kalıyor.
TURGUTLUSPOR’A İKİ PENALTI
DK 10 PENALTI: Konuk Turgutlusporu öne geçiren golü penaltıdan buldu. Ceza sahası içinde Bulvarsporlu futbolcunun topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle orta hakem Talha Öztürk, penaltı noktasını gösterdi. İlhan Arslanoğlu kullandığı penaltı atışını gole çevirdi. 0-1

DK. 12 Turgutluspor’un penaltıdan bulduğu golden iki dakika sonra ev sahibi ekip Haktan ile karşılık verdi. Turgutluspor ceza sahası içine ortalanan topu çok iyi takip eden Haktan, güzel bir vuruşla meşin yuvarlığı Kırmızı Siyahlıların kalesine gönderdi. 1-1
DK. 22 Bulvarsporlu Oğuzcan’ın hatasından kaptığı topu Burak, Mustafa Emirhan’a aşırdı. Bu futbolcunun ceza sahası dışından vuruşunu kaleci Osman iki hamlede kucakladı.
DK. 29 PENALTI: Bulvarspor ceza sahası içinde Ulaş’ın rakibi ile giriştiği ikili mücadele de faul yaptığı gerekçesiyle orta hakem Talha Öztürk, ikinci kez beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı kullanan İlhan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.
DK. 45 Bulvarsporlu Refik eline geçirdiği yüzde yüzlük pozisyonu değerlendiremedi.
DK: 49 Görkem’in düşürülmesi ile Kartal ekibi serbest vuruş kazandı. Yine Görkem’in kullandığı serbest vuruşu az farkla auta çıktı.

DK.79 Gol sahnesine çıkan bu kez Bulvarspor’lu Oğuzcan oldu. Kornerden gelen ortayı  iyi takip eden Oğuzcan meşin yuvarlağı Turgutluspor ağlarına gönderirken takımına bir puan getiren golü kaydetti.





ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ