Gazete Hakimiyet

Sokak dostları unutulmadı

Sokak dostları unutulmadı

Kartal Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Kartal Belediyesi kreşlerinde öğrenim gören çocuklara farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, hayvan haklarının yanı sıra hayvanların beslenme, barınma ve korunması gibi bilgiler verildi.

Kartal Belediyesi’ne bağlı Hürriyet Mahallesi Çocuk Gelişim Merkezi’nde düzenlen etkinliğe; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, Kreş Müdürü Banu Kocadağ ve Veteriner İşleri Müdürü Mustafa Çoban katıldı. Etkinlikte kreş öğrencilerine hayvan haklarının yanı sıra hayvanların barınma, beslenme ihtiyaçları ile ilgili bilgiler verildi. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili hazırlanan çizgi film çocuklara izlettirildi. Çocukların büyük bir dikkatle izlediği çizgi filmin devamında ise Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sokak hayvanlarının beslenmesi için hazırlanan mama paketleri çocuklara dağıtıldı.

Mama paketlerini çocuklara dağıtan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, hayvanların da insanlar gibi hakları olduğunu hatırlatarak çocuklara iyi birer hayvansever olmalarını öğütledi. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ