Gazete Hakimiyet

3. lig 2. gurup takımlarından Kartal Bulvarspor’da başarı ardı ardına gelmeye başladı. Kırmızı Beyazlı ekip Kuşadasını kupada eledikten sonra çıktığı Bayrampaşa deplasmanından da üç puan ile dönmesi Kartallıları büyük sevinç yaşattı. Elde edilen bu galibiyet ile altın niteliğindeki üç puanı hanesine yazdıran Kırmızı Beyazlılar, fikstürün 15. sırasından 11. sırasına yükseldi.  Kırmızı Beyazlı ekibin basın sözcüsü Korkut Nadir, ligin 5. haftasında deplasmanında galibiyet ile tanıştıklarını dile getirerek, Bayrampaşa karşısında iyi ve baskılı mücadele örneği koyduklarını ve önemli bir üç puanı aldıklarını söyledi.
PEŞPEŞE İKİ GALİBİYETTE DEPLASMANDAN
Ligin sürpriz takımı olduklarını ortaya koyduklarını kaydeden Korkut Nadir, takım içindeki futbolcuların şimdiye kadar yaptığı bireysel hataları da oldukça azalttıklarını kaydederek, mücadele ettikleri ligde her hafta başarılarının üzerine yenilerini koyarak yollarına devam edeceklerini vurguladı. Kartal Bulvarspor olarak tarihlerinde ilk kez çıktıkları 3. ligde ilk üç puanı Bayrampaşa deplasmanından aldıklarını da hatırlatan Basın sözcüsü Korkut Nadir, “Her hafta daha iyiye gidiyoruz, daha da iyi olacağız. Geçen hafta tüketen değil, puan üreten bir takım olacağız demiştim. Üreten bir takım olacağımızı Bayrampaşa karşısında gösterdik” dedi.
“DAHA DA İYİ OLACAĞIZ”
 Aldıkları galibiyeti bir umut aşılama olarak gördüklerini vurgulayan Nadir, “Kupada Kuşadasını ligde de Bayrampaşayı üstelik deplasmanda yenen futbolcularımız, taraftarlara ve  bize güzel işler yapacaklarının mesajını verdiler. Bayrampaşa maçı bizim için ligin başlangıcı ve çıkış noktası oldu. Takımımıza özgüven geldiği gibi, üzerindeki ölü toprağını da attı. Bir takımın golcüleri vardır. Umut tamamen o golcüye bağlanır. Ama bizde, Bulvarsporumuzun formasını giyen her bir futbolcumuzun gol atma kabiliyeti var. En büyük şansımızda bu.  Oynamış olduğumuz maç istatistikleri incelendiğinde bunu görebilirsiniz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Bulvarspor taraftarının önüne çıkacaktır.” dedi.
LİDER İLE OYNAYACAK
Hafta sonunda kendi sahalarında 4 galibiyet bir beraberlik alarak lider olan Karamansporu ağırlayacaklarını dile getiren Korkut Nadir, “Bu hafta ligde birçok sürpriz sonuçlar alındı. Lidere Kartal’da sürpriz yapmak istiyoruz. Burada ilk yenilgisini aldırarak namağlup ünvanını son vereceğiz. Bunda iddialıyız. Maçın hazırlıklarına sıkı bir şekilde başladık.”diye konuştu.   

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ