Gazete Hakimiyet

Ziraat Türkiye Kupasında Kuşadasıspor’u deplasmanda 1-0 yenerek tur atlayan Kartal Bulvarspor hafta sonu oynayacağı Bayrampaşa maçı öncesinde büyük moral buldu. Kupa maçında elde ettikleri başarıyı lige de yansıtacaklarını dile getiren basın sözcüsü Korkut Nadir, Bayrampaşayı da deplasmanda yenerek, başarı grafiklerini yükselteceklerini söyledi.

KAYBETTİĞİMİZ PUANLARI TELAFİ EDECEĞİZ
3. lig 2. gurupta Kartal’ı temsil eden Bulvarspor Bayrampaşa maçında gözünü galibiyet ve üç puana dikti. Deplasmanda oynanılacak olan maç Kırmızı Beyazlılar hazırlıklarını Mimar Kubilay Köse stadında sürdürüyor. Morallerin üst seviyede olduğu takımın basın sözcüsü Korkut Nadir, “Ligin başından bu yana tüm maçlarda erken golü bulan ve öne geçen taraf biz olmamıza rağmen şansız bir şekilde yediğimiz goller ile önemli puanlar kaybettik. Ancak ligin henüz başındayız. Bundan sonraki maçlarımızda elde edeceğimiz galibiyetler ile kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Takımımız, sezon öncesi belirlediğimiz hedeflerine bundan sonraki maçlarda elde edeceğimiz başarılar ile yürüyecektir” dedi.

YÜKSEK YERLER İÇİN BİR ADIM
 Ligde 1-1 berabere kaldıkları Kuşadasını kupa da üstelik deplasmanda eleyerek tur atlamalarının takıma özgüveni kazandırdığını dile getiren basın sözcüsü Korkut Nadir, “Bu galibiyet ve kupa turu Bulvarsporumuzun  gelmesini düşündüğümüz yüksek yerler için atılmış bir adımın başlangıcı olacaktır. Kartal’ı kupada da en iyi şekilde ve layıkıyla temsil edeceğimizden sporseverlerimizin şüphesi olmasın” dedi. Şimdiye kadar ligde alınan sonuçların kendilerini belirledikleri hedeflerden uzaklaştırmadığını vurgulayan Nadir, “Biz gençlerden ve geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Liginde takımımızda oynayan futbolcuların ağırlıklı bulunduğu bir takım kurduk. Kadromuzun kulübümüzü belli olan hedeflerine taşıyacağına inanıyoruz. Bu kadro başarılı olacaktır. Bizler yönetim kurulu üyeleri olarak futbolcularımıza, teknik heyetimize güveniyoruz. Ligin ilk dört haftasında iki mağlubiyet ve iki beraberlik alan bir takımımız var. Bundan sonraki haftalarda elde edeceğimiz başarılar ile tüketen bir kulüp olmaktan çıkarak, artık üreten bir kulüp kimliğini kazanacağız. Kartallı sporseverlerden de destek bekliyoruz. Tribünde bizi yalnız bırakmasınlar, Kartal kamuoyu da bu kadroya güvenmeli, destek vermelidir” dedi.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ