Gazete Hakimiyet

“Korku günleri seçim günü. Etekleri tutuştu”

“Korku günleri seçim günü. Etekleri tutuştu”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Pelikan yapılanmasıyla ilgili sözleri nedeniyle çağrıldığı İstanbul Adliyesi’nde 4’üncü defa ifade verdi.
Savcılık ifadesinin ardından açıklama yapan  Temurci, “Biz,kuş sürüleriyle, Pelikan’la mücadele etmeye devam edeceğiz”dedi.

Bir dönem İstanbul İl Başkanlığının ardından AK Parti’den ayrılarak Ahmet Davutoğlu ile birlikte Gelecek Partisini kuran Selim Temurci, Pelikan yapılanmasıyla ilgili savcılık karşısına çıktı. 4. defa çağırıldığı İstanbul Adliyesine giden Temurci, yaptığı açıklama partilerini kurmadan önce başlayan sürecin devam ettiğini söyledi. Türkiye’de 1 Mayıs 2016 tarihinin çok önemli bir tarih olduğunu ifade eden Temurci, “Türk demokrasisi tarihinde, bir askeri darbeyle değil, bir cuntayla değil, bir gensoruyla değil, Pelikan bildirisiyle seçilmiş bir başbakan alaşağı edilmiştir. Pelikan çetesi ve örgütü, bu ülkede bir siyasal darbe gerçekleştirmiştir.” dedi.

 “KORKUNUN GÜNÜ, ONLAR İÇİN SEÇİM GÜNÜDÜR”

İktidar için korkunun gününün, seçim günü olduğunu vurgulayan Temurci, “Seçim günü yaklaştıkça Pelikan’ın etekleri tutuşacak. Bu ülkede hukuksuzluk yapan herkes, kendine biraz daha çeki düzen vermek zorunda kalacak. Biz, seçim günü için çalışmaya devam edeceğiz. ve inşallah bu adliyeler suçluların konuşulduğu yerler olur. Masum insanların buralara toplanıp kamuoyunu meşgul edeceği mekanlar olmaz.” İfadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ