Gazete Hakimiyet

Cevizli Ortaokulu sporcuları gözünü Hentbol’de Türkiye şampiyonluğuna dikti.
İstanbul 6.sı olarak Türkiye Şampiyonası Yarı finallerine yükselme müsabakalarında Basketbol takımı İstanbul ve Kartal’ı temsil edecek.

Kartal’ın Cevizli Mahallesi’nde bulunan Cevizli Ortaokulu İstanbul Okul Spor Yurtlarında bu sezonda büyük başarılara imza attı. Cevizli Ortaokulu Hentbol’de Yıldız Kızlarda İstanbul şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonluğu Yarı final karşılaşmalarında İstanbulu temsil edecek. Cevizli Ortaokulu Basketbol takımı Kız Yıldızlar kategorisinde de İstanbul 6.sı oldu.
HENTBOL’DE NAMAĞLUP ŞAMPİYON
Okul Spor Yurtlarında Hentbol’de Cevizli Ortaokulu Kızlar Yıldız kategorisinde İstanbul şampiyonu oldu. Cevizli Ortaokulu 9-12 Mart tarihleri arasında Türkiye şampiyonluğu için yarı final müsabakalarına katılacak.
2019 sezonunda küçük kızlar kategorisinde şampiyon olan Cevizli Ortaokulu Hentbol takımı hiç fire vermeden bu yılda  İstanbul Okul Spor Yurtlarında İstanbul birinciliğini kimseye kaptırmadı. Cevizli Ortaokulu Yıldız Kızlarda il birincisi olurken, Türkiye şampiyonluğu yarı final turnuvasında İstanbul’u temsil edecek. Yaptığı 12 maçın tamamını kazanarak namağlup olarak il birinciliğinin ardından gözünü Türkiye şampiyonasına diken Kartal’ın altın kızları harıl harıl 9-12 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan  turnuvaya hazırlanıyor. Cevizli Ortaokulu burada ise 6 maçta Türkiye şampiyonası finallerinin kapısını aralamak için ter dökecek.
BASKETBOL’DA BÜYÜK BAŞARI
30 okul takımının katıldığı Yıldız Kızlar’da Cevizli Ortaokulu Basketbol branşında da büyük bir başarıya imza attı. Basketbol takımı 27 Şubat 3 Mart tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası gurup aşama turnuvasına katılmayı hak kazandı. Potanın sultanları burada da Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılmak için mücadele edecek.  Elde ettikleri başarılarından dolayı  sporcularını kutlayan okul müdürü Nevin Aydoğdu Kaplan ile Beden Eğitim Öğretmeni ve antrenör Mehmet Sinan Çoban, “İstanbul’da elde ettiğimiz bu başarılarımızı katılacağımız turnuvalarda da iyi dereceler alarak taçlandırmak istiyoruz. Şampiyon olmamızda büyük emekleri bulunan ve bir süre önce emekli olan okul müdürümüz Recep Yazıcı’ya da teşekkür ediyoruz”dedi.   

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ