Gazete Hakimiyet


Kartal Belediyesi 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. “Aşk Kartal”da temasıyla düzenlenen etkinliklerde Kartallılar bu özel günün keyfini doyasıya yaşayacaklar.
14 Şubat Pazartesi günü kutlanacak olan Sevgililer günü nedeniyle Kartal Belediyesi etkinliklerle vatandaşları bir araya getirecek. “Aşk Kartal”da temasıyla düzenlenen etkinliklere
İstasyon Caddesi, Ankara Caddesi ve Kadın Emeği Pazarı  ev sahipliği yapacak.
14 Şubat Pazartesi günü saat 13.00’de çeşitli ikramların yapılması, keman resitali, gül ve balon dağıtımı ile başlayacak olan etkinlikler de 23 Nisan Caddesi üzerinde de konser düzenlenecek. Sanatçı Murat Teker ve orkestrasının aşk şarkılarının çalacağı bu özel günde Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Aydilge sahne alacak. Ücretsiz katılıma açık olacak konserlerin kapanışını ise sanatçı Mehtap Meral gerçekleştirecek. Konserde ayrıca şiir dinletileri ve dans gösterileri de gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Kartal’da sevginin değerini, birlik ve beraberliğin, paylaşmanın huzurunu komşularımızla birlikte yaşayabilmek için etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm halkımızı bu özel günde buluşmaya davet ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ