Gazete Hakimiyet

STAT: KUBİLAY KÖSE
HAKEMLER : MİRSAT SANCAKTAR, CEM BÜYÜK, FATİH ETİRLİ
KARTALSPOR: YİĞİT DEMİRBİLEK (BERAT VARLI), AHMET BERKA ÇAKMAK  (ERDEM AYGÜN), SÜLEYMAN SANCAK, CAN OTHAN, BÜLENT TEKİN, DOĞA KÖSE, KADİR BALLI, SERGEN ARIŞAN, ERKAM GÜLEÇ FIRAT YILMAZGİL (FURKAN ÖZTÜRK) BURAK TOPRAK (ENSAR EKŞİ)
GÜLSUYU; Yunus emre Mamaraşlı, FATİH ÇİÇEKÇAYIR, ERKUT SAMET ÇEVİRİCİ, İSMAİL KAYA, HIZIR UZUNDAĞ, ŞENOL TÜTÜ, TÜRKER SAMET ERAYDIN (Altan emre Yıldırım), KEREM YILMAZ  (EMRE YILDIZ), ERCAN KUMCU, NECATİ CAN ÖZTÜRK ( ONUR GÜLSUYU), YUNUS EMRE OKUR ( MEHMET AYDIN)

Bölgesel Amatör Küme 4 gurupta BAL’a çıkmak için mücadele eden Kartalspor ile Gülsuyu karşı karşıya geldi. Olağanüstü güvenlik önleminin alındığı karşılaşma da saha çevresinde de TOMA’lar konuşlandırıldı. Maç başlama saatinden saatler önce karşılaşmanın oynanacağı stadın çevresinde toplanan Kartalsporlu taraftarlar, davul ve zurnalar ile gövde gösterisinde bulundular. Taraftarların yanına gelen kulüp başkanı Binali Aydın,Gülsuyu stadında oynanılan ilk yarıdaki karşılaşmada çıkan olayları hatırlatarak taraftarların sakin olmalarını ve sahaya yabancı madde atılmamasını istedi. Üstleri tek tek aranarak stada alınan taraftarlar tribünde Bordo Beyaz kartonlarla şov yaptılar.  
NAMAĞLUP ÜNVANI ALINDI
Karşılaşmaya konuk ekip daha üstün bir oyunla başladı. Karşılıklı ataklara dönüşen karşılaşma da iki takımın futbolcuları sert bir futbol sergilediler. Gülsuyuspor’dan Kerem’in hastaneye kaldırıldığı karşılaşma da ev sahibi ekip, kazandığı penaltı atışıyla sevinen taraf oldu. Sergen’in kaydettiği golden sonra Kartalspor 13 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Gülsuyuspor’un Namağlup ünvanını elinden alırken, liderlik koltuğunun da sahibi oldu.  


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ