Gazete Hakimiyet

Hakemler: Hakan Tezcan, Ali Kış, Berk Tezcan
Bulvar: Emre, Ferhat, İlker, Sarp, Ulaş, Emirhan (Şakir), Fuat (Engin Can), Adem, ali, Mustafa (Murat), Mert (Mehmet Refik)
Ortaköy: Mustafa, Sadettin, Ufuk Erdem, Erol, Oktay, Birkan, Selim, Doğan (Emre), Onur, Gani (Emre Usta), Saruhan
Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldigi derbi de gülen taraf Bulvarspor oldu.
Hasan DEMİR
BAL 7. grubun ilk devresinin son maçında derbi heyecanı yaşandı. Lider Bulvarspor, en yakın takipçisi Ortaköy ile  Mimar Kubilay Köse stadında karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkan Bulvarspor, karşılaşmanın ilk yarısında eline geçen gollük pozisyonları değerlendiremedi. Karşılıklı ataklar ile geçen karşılaşma da takımlar ilk yarı da 0-0 berabere kaldılar.
İkinci yarıda Bulvarspor biraz daha etkili bir futbol ortaya koydu. Özellikle Murat’ın oyuna girmesiyle dengelerin değiştiği karşılaşma da Bulvarspor geliştirdiği ataklarla Ortaköy kalesini bunalttı. Normal süresi 0-0 biten karşılaşmanın uzatma dakikalarında gülen taraf ise Bulvarspor oldu. Murat’ın Refik’ten aldığı topu ceza sahası çizgisi üzerinde çok sert vuruşu Ortaköy ağlarıyla buluştu. Golden sonra karşılaşma sona ererken, alınan bu sonuçla 3.lige biraz daha yaklaşan Bulvarspor 3. lig yolunda büyük bir engeli daha geride bıraktılar. Bulvarsporlu futbolcuların galibiyet sevinci soyunma odasında da sürdü. Başkan Sebahattin Karaer ve yöneticiler ile birlikte futbolcular soyunma odasında şampiyonluk şarkıları söylediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ