Gazete Hakimiyet

Kaybolduktan sonra, Aydos ormanında cansız bedeni bulunan ve intihar ettiği anlaşılan lise öğrencisi Arda Yurtseven toprağa verildi.
Haber Merkezi
Geçen Pazar kaybolan ve üç gün sonra Aydos ormanlarında iple ağaca asılı şekilde cesedi bulunan lise öğrencisi Arda Yurtsever’in cenazesi Cemevinde kılınan namazdan sonra toprağa verildi.
Kartal’ın Esentepe Mahallesi  Gökçedağ sokak’ta oturan Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Arda Yurtseven, geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde kursa gideceğini söyleyerek evinden ayrıldı. Bisikleti ile evinden ayrılan Arda bir daha geri dönmedi.
AİLESİ POLİSE BAŞVURDU
Evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Arda Yurtsever’in ailesi polise başvurarak kayıp başvurusunda bulundu. Mahalle sakinleri sokak sokak 16 yaşındaki Arda’yı aramak için seferber oldu. Poliste gençle ilgili tüm ihbar ve ipuçlarını değerlendirirken, günlerce bulunamadı.
CESEDİ BULUNDU
Arda Yurtsever’in telefon sinyallerinin Aydos ormanından geldiğinin tespit edilmesi üzerine ormanlık alanda geniş çapta arama çalışmaları başlatıldı. Kartallıların da katıldığı aramalarda önce Arda’nın bisikleti bulundu. Aramaların genişletilmesi sonrasında da lise öğrencisinin ağaca iple asılı cesedi bulundu. Olay yerinde geniş çaplı  güvenlik önlemi alınırken, Arda’nın ailesine de haber verildi.  Arda’nın ölümüyle ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, cenazesi ise adli tıp kurumuna kaldırıldı.
CEM EVİNDE TÖREN
Henüz intihar sebebi belirlenemeyen Arda Yurtsever için Kartal Cemevinde cenaze töreni düzenlendi. Aile yakınları, vatandaşlar, siyasi parti ilçe temsilcileri, Kartal kaymakamı Abdullah Demir, CHP Milletvekili Mahmut Tanal ile AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, Gazetemiz sahibi Hasan Demir’in de katıldığı cenaze  töreninde sinir krizi geçirerek oğlunun tabutunun üzerine kapanan baba Hakkı Yurtsever’i Belediye Başkanı Gökhan Yüksel teskin etmeye çalıştı. Annesi Yıldız Yurtsever’in sinir krizi geçirmesi sonucu evinde tedavi altına alınması nedeniyle katılamadığı cenaze de, Arda’nın arkadaşları ve yakınları da göz yaşlarına boğuldular.
KİMSEYLE KONUŞMUYORDU
Gazetemize konuşan Arda’nın okul arkadaşları kendisinin içine kapanık bir öğrenci olduğunu vurguladılar. Son günlerde kimseyle konuşmadığını ve teneffüslerde bile telefonuyla oynadığını dile getiren sınıf arkadaşları “Kendisi tamamen içine kapanıktı. Fazla arkadaşı da yok. Tek başına kalmayı tercih ediyordu. Devamsızlığı en fazla olan arkadaşımızdı. Neden intihar etti anlayamadık. Bize her hangi bir sorununu da anlatmıyordu” dediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ