Gazete Hakimiyet

Pendik’in köklü takımlarından Balkan Yeşilbağlarspor, geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren kulübün çınarlarından Beşir Sancak için futbol turnuvası düzenledi.
Hasan DEMİR
Bu yıl ilk kez düzenlenen  ve üç takımın katıldığı turnuvada Balkan Yeşilbağlarspor’un eski futbolcusu, başkanı ve teknik direktörü Beşir Sancak anıldı. U-13, 15, 16 ve 17 yaş kategorilerinde düzenlenen turnuvaya genç futbolcuların aileleri de tezahüratleriyle çocuklarına destek verdiler.
Pendik’in köklü takımlarından Balkan Yeşilbağlarspor, büyük bir vefa örneği gösterdi.
Fenerbahçe’nin genç takımında futbola başlayan ve amatör, profesyonel olarak Örnekspor, Maltepespor, Pendikspor, Balkanspor’da oynadıktan sonra Balkan Yeşilbağlarspor’da uzun yıllar teknik direktörlüğünü ve başkanlığını yapan Beşir Sancak, geçtiğimiz yıl 64 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.
Son olarak Kaynarca ve  Pendik Doğanspor’unda teknik direktörlüklerini yapan ve  ömrünü futbola adayarak ve sayısız futbolcu yetiştiren, kıvırcık saçlarından dolayı da “Maradona” lakabıyla anılan Beşir Sancak’ı unutmayan Balkan Yeşilbağlar kulübü futbol turnuvası ile vefasını gösterdi.  Turnuvaya Sancak ailesinden katılan Nusret Sancak’a turnuvaya katılan takımlara kupalarını verdi.

AYRINTILAR SON BASKI GAZETESİNDE ABONELİK İÇİN TEL: 0531 517 42 40

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ