Gazete Hakimiyet

2 GOL ÜÇ PUAN

2 GOL ÜÇ PUAN



Ligin 7. haftasında 3. lig ekiplerinden Kartal Bulvarspor çıktığı Yeşilyurt D.Ç Ofspor deplasmanından üç puan ile dönüyor.

STAT: Vali İsmet Gürbüz Civelek
HAKEMLER: Uğurcan Gökler, Şükrü Mert, Yahya Kemal Yurtbilir 
OF SPOR: Burak, Ali, Muhammet, Ahmet (Bora), Hamza, Oktay (Batuhan), Fatih Mert (Gökdeniz), Ömer (Göktuğ) Muhammed Furkan, Miraç, Vedat (Orkun)
BULVARSPOR: Osman, Oktay (Ferhat), İlker Sinan, Oğuzcan, Hasan, Ulaş, Muhammet Miraç (Furkan), Haktan, Mehmet Refik (Okan), Ömer (Görkem), Halil Can (Doğukan)
Ligin 7. haftasında Trabzon deplasmanına giden Kartal Bulvarspor, Yeşilyurt Demir Çelik Ofspor ile yaptığı maçı 2-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu. Deplasmanlarda gösterdiği başarılarla dikkatleri üzerine toplayan Kırmızı Beyazlı ekip karşılaşmada 60. dakika da 1-0 yenik duruma düştü. Buna rağmen mücadeleyi bırakmayan Kırmızı Beyazlı ekip 70. dakika da Doğukan ile beraberliği sağladı. Ev sahibi ekibe göre daha atak oynayan ve Ofsporu kendi ceza sahası içinde nefes aldırmayan Kırmızı Beyazlılara üç puanı getiren altın golü dakikalar 81’i gösterirken Hasan Türkyılmaz kaydetti.
EVİNDE KAYIP
Kendi sahasında kaybettiği maç ve puanlarla taraftarlarını üzen ve lig fikstürünün 11. sırasına demir atan Kartal Bulvarspor, deplasmanlarda gösterdiği başarılarla dikkat çekiyor.  Kendi sahasında şanssızlığı bir türlü üzerinden atamayan Kımızı Beyazlı Kartal temsilcisi Bulvarspor Kırıkkale, Gümüşhane ve Karamanspor karşısında 8 puan kaybetti. Bulvarspor Mimar Kubilay Köse stadında oynadığı Kırıkkale’ye 2-1 Karamanspor’a 1-0 yenilirken Gümüşhane ile 1-1 berabere kaldı.
DEPLASMAN YARIYOR
3. lig 2. gurupta Kartal’ı temsil eden Bulvarspor deplasman fatihi olduğunu çıktığı son maçında da gösterdi. Deplasmanda aldığı puanlar ile taraftarının yüzünü güldüren Bulvarspor Kuşadası’ndan 1, Bayrampaşa’dan 3, Yeşilyurt D.Ç Ofspor’dan da üç puan olmak üzere toplam 7 puanı hanesine yazdırdı.
TRİBÜNDEN YÖNETTİ
Geçtiğimiz hafta Lider Karamanspor ile oynanılan karşılaşmada kırmızı kart gören ve bir maç ceza alan teknik direktör Atakan Çağlayan, Ofspor maçını tribünden izledi. Yardımcılarını ve futbolcuları tribünden yönlendiren teknik direktör Atakan Çağlayan, nefes kesen karşılaşma da üç puanı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Çok zor ve iyi bir takımla mücadele ettiklerini dile getiren Çağlayan, “Sahada futbolcularımın verdikleri emeklerin karşılığını puan ile taçlandırmak çok güzel bir duydu. Her maçta büyük emek vermemize rağmen şansızlık bir türlü yakamızı bırakmıyordu. Trabzon deplasmanından üç puan çıkartan futbolcularımı kutluyorum”dedi. Elde edilen bu önemli galibiyetin gelecek haftalar için özgüven sağlayacağını belirten Çağlayan, “Geriye baktığımızda sürekli iyi futbol oynamamıza rağmen bireysel hatalar yediğimiz gollerden dolayı hep üzüldük. Bu galibiyet haftayı mutlu kapatmamızı sağladı”diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ