Gazete Hakimiyet

Ünlü hanımların ‘yaz sonu’ bakımları

Ünlü hanımların ‘yaz sonu’ bakımları

Yaz ayları boyunca tatilden tatile koşan ünlüler, kışa girerken kendilerini adeta yeniliyor. Ciltlerine ve saçlarına zarar veren güneş, deniz tuzu ve klorlu havuz suyundan kurtulmak için farklı yöntemler uyguluyorlar.

İşte Bugün Gazetesi’nde yer alan ve merakla okuyacağınız o haber..

Berrak TÜZÜNATAÇ

Bol bol su içiyorum

Cildim ve saçım için öyle spesifik ve abartılı şeyler yapmıyorum. Ama elimden geldiğince temiz ve nemli tutmaya çalışıyorum. Bol bol su içmenin de çok faydasını görüyorum. Spor olarak ise tatil dönüşü yeniden pilatese ağırlık verdim. Kardiyo amaçlı dans ediyorum, tenis oynuyorum.

Zeynep BEŞERLER

Saçım için vitamin kullanıyorum

Saç­la­rım için Bio­tin ad­lı vi­ta­min içi­yo­rum. Ay­rı­ca ku­afö­rü­mün uy­gu­la­dı­ğı özel bir ba­kı­mım var. Cil­dim için ise doktor onaylı bazı ürünleri tercih ediyorum. Hem te­miz­li­yor hem de cil­di­me za­rar ver­mi­yor.

Çağla ŞIKEL

Argan, badem ve çam terebentin yağını saçıma sürüyorum

Yaz ayları boyunca kuaföre gidemediğim için saç bakımımı aktardan aldığım argan, badem ve çam terebentin gibi yağları karıştırarak yapıyorum. Cildime de temizlik ve nemlendirici içeren yoğun bir bakım uyguluyorum. Kilom hep zaten dengede, o konuda bir sıkıntı yaşamıyorum.

Ayşe TOLGA

Kese yaptırır gül suyu sürerim

Yazın kilo almadım çünkü beslenme düzenime çok önem veriyorum. Ancak sporu aksattım. Şimdi tam gaz çalışıyorum. Güzellik kürü olarak sık sık hamama gider kese yaptırırım. Ayrıca düzenli olarak cildime saf gül suyu sürüyorum.

Demet ŞENER

Dermotoloğum ne verirse onu kullanıyorum

n Bütün bir sene boyunca yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Sporumu yapıyorum. Saçıma cildime iyi bakıyorum.  Kışa girerken biraz daha fazla bakım yapıyorum. Cildim çok hassas, dermatoloğum ne verirse onu kullanıyorum. Her şeyi kullanmıyorum. Eczane ürünlerini tercih ediyorum. Öyle meyveleri sebzeleri yüzüme süren biri değilim.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ