Gazete Hakimiyet

U-17 ve U-19 GELİŞİM LİGİNE KATILACAK

U-17 ve U-19 GELİŞİM LİGİNE KATILACAK

3.ligin yeni takımlarından Kartal Bulvarspor alt yapıya da büyük önem veriyor. 3.lige çıkması nedeniyle 2022-2023 sezonunda A takımın yanı sıra U-17 ve U-19 gelişim ligine de katılacak olan Kartal Bulvarspor’da futbolcu seçmeleri yapıldı.
Türk sporunun mihenk taşları arasına girmeyi hedefleyen Kartal Bulvarspor, geleceğin futbol yıldızlarını bünyesinde yetiştirmek üzere kapılarını genç yeteneklere açtı. 3.lige çıkması nedeniyle bu sezon U-17 ve U-19 gelişim ligine de katılacak olan Kırmızı Beyazlı ekipte top koşturmak isteyen, 2004-2005, 2006-2007, 2008-2009, 2010-2011-2012 doğumlu 300 sporcu adayları İstanbul’un 39 ilçesinden seçmelerin yapıldığı Mimar Kubilay Köse stadında terk döktü. Kartal Bulvarspor alt yapı teknik sorumluları seçilen futbolcuları yaş gruplarına göre uyum ve teknik değerlendirmesine de tabi tutacak.

Kartal Bulvarspor yönetim kurulu üyesi Ömer Eriş “Profesyonel takımlarda alt yapı çok önemlidir. Bizde memleketimizin gençlerinin yolunu açarak, spora kazandırmak istiyoruz. Birer profesyonel futbolcu olacak olan gençlerimiz, inşallah ülkemiz ve dünya futbolunda adından söz ettirecekler. Aynı zamanda da takımımızda yer alarak başarımız için ter dökeceklerdir” dedi.
“İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ”
Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şentürk ise, 4 kişilik teknik heyetle alt yapıya büyük önem verdiklerini dile getirerek “Kartal Bulvarspor’un kurumsal bir kulüp. 4 gün boyunca düzenlediğimiz denemelerde en iyi ve kaliteli futbolcuları takımımıza kazandırdık. Çalışmalarımız bununla kalmayıp, bölgemizdeki tüm amatör takımların alt yapı antremanlarını da izleyeceğiz. U-17 ve U-19 gelişim ligine iddialı bir takım oluşturacağız. Bunun için de ince dokuyup, sık dokuyoruz”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ