Gazete Hakimiyet

KURUCU İLÇE BAŞKANI

KURUCU İLÇE BAŞKANI

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erol ALTUNOĞLU ile Kartal İlçe Başkanı Fikret POYRAZOĞLU

Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığında kurulan Memleket Partisi ülke genelinde oluşumuna hızla devam ediyor. Bir süre önce CHP Büyükşehir Belediyesi eski gurup başkan vekili Ertuğrul Gülsever’in İl Başkanı olarak atandığı Memleket Partisi’nde İlçe Başkanları da belirlenmeye başladı.
Memleket Partisi Kartal İlçe Başkanlığına bugün akşam saatlerinde süpriz bir isim atandı. Arkadaşlarıyla birlikte İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever’i “hayırlı olsun” ziyaretine giden iş adamı Fikret Poyrazoğlu kendisine teklif edilen Kartal İlçe Başkanlığı teklifini kabul etti. Spor dünyasının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yakından tanıdığı bir isim olan ve uzun yıllar Kartalspor ve Alibeyköyspor’da futbol oynayan Fikret Poyrazoğlu Memleket Partisinin Kartal Kurucu İlçe Başkanlığına getirilirken ilk kez ise siyasete adım attı.
50 YILLIK KARTALLI
Gazetemize konuşan Memleket Partisi’nin çiceği burnundaki kurucu ilçe başkanı Poyrazoğlu, doğru bir yönetim oluşturarak hem ülke hemde ilçe siyasetine büyük ivme kazandıracaklarını söyledi. Kartal’ı kucaklayan, ilçenin demografik yapısına uygun yönetim kurulu oluşturacaklarını vurgulayan Poyrazoğlu, “Şimdiye kadar aktif siyasetin içinde yer almadım. Türkiye’nin geleceği için yola çıkan ve doğru bir kadro oluşturulduğunu gördüğüm Memleket Partisinin içinde yer almak istedim. Bana teklif edilen ilçe başkanlığını da taşın altına elimi koymak için kabul ettim.
Ülkesini seven, ülkesi için çaba sarfeden insanlarımızı partimizin çatısı altında buluşmaya davet ediyorum. Partimizin yeni olmasına rağmen, gerek ülke genelinde gerekse Kartal ölçeğinde gösterilen teveccühler var. Kartal’da en iyi kadroyu kurarak ülkemizi geleceğe taşıyacak partimizi en iyi yerlere taşıyacağız”dedi.
KİM KİMDİR?
Süpriz bir şekilde Memleket Partisi’nin Kartal İlçe Başkanlığına atanan Fikret Poyraz, 1966 yılında Bulgaristan Kırcaali’de dünyaya geldi. 1972 yılında ailesi ile birlikte Türkiye’ye göç eden Poyrazoğlu, Kartal Yakacık’a yerleşti. İlk ve Orta öğrenimini Yakacık’ta lise eğitimini de Kartal lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesi mezunu olan Poyrazoğlu, kendisine ait işyerinde inşaat malzemeleri satıyor.
Uzun yıllar Kartalspor ve Alibeyköyspor’da amatör ve profesyonel futbol oynayan Fikret Poyrazoğlu, 7 yıl da hakemlik yaptı. Halen Türkiye Futbol Federasyonu’nda hakem gözlemciliği yapan Poyrazoğlu, Özbalkangücü spor ve Kültür Derneği’nde de başkan vekilliği görevini sürdürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ