Gazete Hakimiyet

Sezon planlaması hazırlandı

Sezon planlaması hazırlandı


Bu yıl 3. lige yükselen Kartal Bulvarspor transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 3. ligin çiceği burnunda yeni takımlarından Kartal Bulvarspor’un çalışma programı da belirlenirken basın sözcüsü Korkut Nadir, takımın çalışmaları hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.
Takımın 1-9 Temmuz’da deneme antremanlarına başlayacağını vurgulayan Nadir, yeni sezon hazırlıklarının da 18 Temmuz’dan sonra hızlanacağını söyledi. 10 Ağustostan itibaren mücadele edecekleri 3. lig öncesinde hazırlık maçları ve kamp çalışmalarına gireceklerinin altını çizerek “Sezonun start alacağı 3 Eylül’e kadar çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz. Kartallı sporseverlerin takımımıza sahip çıkarak tribünlerdeki yerlerini almalarını istiyoruz. Kartal Bulvarspor taraftarlarıyla var olacaktır”dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI
En iyi transferleri gerçekleştirerek lige hazırlanacaklarını da kaydeden Kartal Bulvarspor Basın Sözcüsü Korkut Nadir, iç ve dış transferlerle ilgili olarakta açıklamalarda bulundu. Takımlarının 3. lige çıkmasında büyük emeği geçen futbolculardan iç transferde kaleci Osman, stoperler Ulaş, Sarp, Bedirhan, sağ bek Fenhat, sol bek İlker Sinan, Orta saha’da Halilcan, Adem Arif, Emre, sol kanatta Mehmet Refik, santraforda da Emer ile profesyonel sözleşme imzaladıklarını söyledi. Dış transferde de şimdiye kadar Anadolu Üsküdar’dan kaleci Özhan, Ankara Sincan’dan Muhammed Ali, Velimeşe’den stoper Okan, Bağcılardan orta saha oyuncusu Haktan, Vefa’dan santrafor Hasan, Üsküdar’dan sağ kanat oyuncusu Berkay Sol kanat oyuncusu olarakta Bayrampaşa Teknikspor’dan Tayfun Kutay ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ