Gazete Hakimiyet

SADECE KULÜP BAŞKANI MESAJ YAYINLADI

SADECE KULÜP BAŞKANI MESAJ YAYINLADI


Bir dönem Kartallar gibi yüksekten uçarak, birinci lige kadar çıkan ancak, 2013 yılından itibaren düşüşe geçerek halen Süper Amatör Küme’de mücadele eden Kartalspor kuruluşunun 72. yılını kutluyor. Sessiz sedasız kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kartalspor diğer taraftan ise 17 Ekim’de başlayacak olan yeni ligin hazırlıklarına başladı.
18 Ağustos 1949 tarihinde “Kartal Gençlik Kulübü” adıyla Ali Örs, Mustafa Gürsel, İsmail Perin, Nevzat Bozkurt ve Haluk Akan tarafından semt takımı olarak kurulan Kartalspor, elde ettiği başarılar ile tüm Kartal halkının sevgisini kazandı. Kısa sürede gösterdiği başarılar ile Türk sporunda adından sıkça bahsedilen takım haline gelen kulüp, Kartal’ın bir değeri oldu. Güçlü alt yapısı ile Türk futboluna ve Milli takıma sayısız futbolcu yetiştiren Kartalspor, kuruluşunun 72. yıl dönümünü sessiz sedasız kutluyor.
Semt takımı olarak kurulan ve 1949 yılından bu yana ligin her kademesinde büyük başarılara imza atarak müthiş bir taraftar gurubuna sahip olan Kartalspor, ilçeyi 87-88 sezonunda çıktığı birinci ligde temsil etti. 2013 yılından itibaren tarihinde ilk kez küme düşme ile tanışan ve ardı ardına yaşadığı kabus dolu sezonlarla, Süper Amatör Küme’ye kadar düşen Kartalspor 72 yaşına bastı
GÖZDEN Mİ ÇIKARDILAR?
Stadı bile elinden alınıp yıkılarak oto park yapılan Kartalspor’un 72. kuruluş yıl dönümü kimsenin aklına bile gelmedi. Başta Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kaymakam Abdullah Demir ve Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasi partiler  ilçenin değeri Kartalspor’u tamamen unuttukları bir kez daha gözler önüne serildi. İlçe idarecileri Kartalspor’un kuruluş yıl dönümü nedeniyle kamuoyuna bir mesaj bile yayınlamadılar.
“ANILARIMIZ TAZELENDİ”
Kulüp Başkanı Binali Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kartalspor’un kuruluş yıl dönümünü kutlayan tek isim oldu. Kulübün bir semt takımı olarak doğduğunu ve Milli Takıma oyuncular yetiştirdiğini dile getiren Başkan Aydın, “Uzun yıllar Türk futboluna hizmet etmiş, ülke futboluna sağladığı katkı ile prestijli bir kulüp haline gelmiştir. Geçmişten bugüne dek anıların tazelendiği, nice yaşanmışlıkların ve hatıraların gözümüzde canlandığı, üzüntülerin sevinçlerin bir arada yaşandığı, izleri silinmeyecek maçların oynandığı zaman içerisinde adeta nesilden nesile aktarılan bir Kartalspor efsanesi doğmuştur. Kartalspor Başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kulübümüzün 72. yılını içten dileklerimle kutluyor, Kartalsporumuza kuruluşundan bugüne dek hizmet etmiş tüm değerli başkan, onursal başkan, yönetici, personel, antrenör futbolcu ve tabii ki, takımımızın maçlarında her koşulda tribünlerdeki yerini alan cefakar taraftarımıza şükranlarımızı sunuyor, vefat edenleri ise saygı ve  rahmetle anıyoruz” dedi.  

Kartalspor Başkanı Binali Aydın birlik beraberlik mesajı verirken, eski başkan ve yöneticiler ile Kartalspor emektarlarını unutmadı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ