Gazete Hakimiyet

RAKİPLERİNE KORKU VERDİ

RAKİPLERİNE KORKU VERDİ

Bölgesel Amatör Küme’den 3. lige çıkan Kartal Bulvarspor’da yeni sezon hazırlıkları hızla devam ediyor. 3. Lig 2. gurupta mücadele edecek olan  ligin çiçeği burnundaki yeni takımı Kartal Bulvarspor bir taraftar transfer çalışmalarını sürdürürken, öte yandan ise deneme antremanları için topbaşı yaptı.
3. ligin yeni ekibi Kırmızı Beyazlı ekipte oynamak isteyen çok sayıda futbolcu Türkiye’nin dört bir yanından Kartal’a geliyor. Mimar Kubilay Köse stadında yapılan futbolcu seçme-deneme antremanlarında Kırmızı Beyazlı formayı giymek isteyen futbolcular kendi aralarında kıyasıya mücadele ediyorlar. Teknik Direktör Doç. Dr. Atakan Çağlayan ve ekibinin gözüne girmek isteyen futbolcuları taraftarlar ve yönetim kurulu da büyük bir titizlikle izliyorlar.

“ÇOK CAN YAKACAĞIZ”
3.lig 2. guruba düşen Kartal Bulvarspor teknik direktörlüğünün yanı sıra Rumeli Üniversitesi Spor Dalı ana bölüm başkanı Doç. Dr. Atakan Çağlayan düştükleri gurubu gazetemize değerlendirdi. Kartal Bulvarspor teknik heyeti olarak kendilerinin akademisyen olduklarını da vurgulayan Çağlayan,  rakiplerinin transferlerini mercek altına aldıklarını dile getirerek ligde başarılı olacaklarını vurguladı. “Kura çekiminde gerçekten zorlu bir guruba düştük” diyen Çağlayan, “Ama 3.ligde yeni olmamıza rağmen rakiplerimizden asla korkmuyoruz. Kimin nasıl bir takım kurduğunu biliyoruz. Şehir takımları var. Tüm takımlar mutlaka şampiyonluk için lige başlayacaktır. Bizde lige en iyi şekilde hazırlanarak başlayacağız. Hiçbir gurup kolay değil, zorda değildir” dedi.

“GENÇ VE DİNAMİK”
Kartal Bulvarspor olarak genç ve dinamik bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Teknik Direktör Doç. Dr. Atakan Çağlayan, “Yenileceğimiz takımlar olacak belki. Ama yenilirken çok can yakacağız. Rakiplerimiz bizden dolayı çok acı çekecekler. Kimse bizi 3.ligde yeniyiz diye, küçüksemesin. Bileğimizi bükmek kolay olmayacak. Hiçbir takımdan korkmuyoruz, tam tersine korkulan bir takım olacağız”diye konuştu. Şimdiye kadar iç transferde 12 dış transferde de 14 futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını kaydeden Çağlayan, “Şu anda kulübümüze gelmek isteyen futbolcular ile deneme antramanları yapıyoruz. Hazırlık döneminde eksik gördüğümüz mevkilere mutlaka transferler gerçekleştireceğiz. Yönetim Kurulu üyeleriyle müthiş bir iletişim bağımız var. Teknik heyete büyük destek veriliyor”dedi.
Bölgesel Amatör Küme liginde İstanbul ekiplerinden 3. lige çıkan takımın Kartal Bulvarspor olduğunu dile getiren ve Rumeli Üniversitesi Spor Bilim Dalı Başkanlığı da yapan Doç. Dr. Atakan Çağlayan, Teknik direktör Atakan Çağlayan, “Semt takımı olmamız ve sınırlı bir bütçe ile bizden daha fazla harcama yaparak takım kuran kulüpleri devirdik. Kimse bunu unutmasın ve bizi küçümsemesin”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ