Gazete Hakimiyet

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Gülsuyu ile Kartalspor arasında oynanılan Süper Amatör ligi maçının ikinci yarısında olaylar çıktı. Hakemin yaklaşık 25 dakika durdurduğu karşılaşma 2-2 berabere bitti.
Haber Merkezi
HAKEMLER: Mahmut Hasan Küçük, Fatih Bulut, Murat Eren İşler
GÜLSUYUSPOR: Yunus Emre, Yunus Emre Okur, Erkut( İsmail)  Hızır, Göktürk, Şenol, Türker, Emre(Ercan), Kerem, Necati, Mehmet Aydın (Erberk)
KARTALSPOR: Berat, Ersel, Doğa, Süleyman, Bülent, Erdem, Kadir, Sergen (Ekrem), Abdulkadir (Caner), Fırat(Ömer), Savaş (Burak)
GOLLER: Dk. 35 Fırat, Dk. 81 Kadir (Kartalspor) Dk. 63 Necati, Dk 94 Türker (Gülsuyuspor)
KIRMIZI KART: Dk. 100 Ekrem (Kartalspor)
Lider Gülsuyuspor ile Kartalspor arasında oynanılan ve zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada iki takımın taraftarları birbirine girdi. E-5 karayoluna da yansıyan olaylarda bazı taraftarlar yaralandı. 25 dakika duran maçın hakemleri soyunda odasına gitti. Olayların yatışmasıyla yeniden başlayan karşılaşma karşılıklı atılan goller ile 2-2 berabere bitti. Karşılaşma Konuk Kartalspor’un üstünlüğü ile başladı. Kartalspor 35. dakika da Fırat ile öne geçti. Ev sahibi ekip, Necati’nin 63. dakika da takımına kazandırdığı golle beraberliği yakaladı. Kartalspor 81 dakika da Kadir’in ayağından yeniden galip duruma yükseldi. Ancak bu galibiyeti de koruyamayan Kartalspor karşılaşmanın uzatma dakikalarında Türker’in attığı gole engel olamayınca sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

HABERİN DETAYLARI ve OLAYLAR SALI GÜNÜ SPORTİF GAZETESİNDE…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ