Gazete Hakimiyet

Okuyanlar kahroldu

Okuyanlar kahroldu

Türk sinemasının büyük üstatlarından olan Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Sevenlerini üzen Arkın’dan ise oynadığı filmler ve vasiyeti kaldı. İşte Yeşilçam’ın büyük isimlerinden olan Cüneyt Arkın’ın vasiyeti. 85 yaşında gözlerini hayata kapatan Yeşilçam’ın usta ismi Cüneyt Arkın’ın vefat haberi 7’den 70’e herkesi yasa boğdu. Türk sinemasına adını altın harflerle kazıyan Arkın gece yarası hastaneye kaldırılınca orada hayatını kaybetti. Ardından çok sayıda dizi ve film bırakan Arkın’ın vasiyeti de ortaya çıktı. Bakın Cüneyt Arkın ne vasiyeti ne?

CÜNEYT ARKIN’IN VASİYETİ DUYGULANDIRDI
Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları da hastaneye geldi. Ne yazık ki 85 yaşındaki usta oyuncu müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti.
“ANNE BABAMIN YANINA GÖMÜN”
Ölümü sanat camiasını yasa boğarken, Arkın’ın vasiyeti de ortaya çıktı. Atlara olan düşkünlüğü ile bilinen Cüneyt Arkın, önceki dönemlerde katıldığı vasiyetine ilişkin şunları kaydetmişti: “Atım Hasretim’in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni ‘Anne babamın yanına gömün’ dedim” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ