Gazete Hakimiyet

O şimdi Bulvarspor’lu

O şimdi Bulvarspor’lu


Türkiye Futbol Federasyonu üçüncü Lig 2. Gurupta mücadele edecek olan Kartal Bulvarspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Bu sezon ilk kez 3.ligde yer alan Kartal Bulvarspor’da teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Şimdiye kadar iç ve dış transferde bir çok futbolcu ile sözleşme imzalayan Kırmızı Beyazlılar, son olarak İstanbulspor ve Afyonjetspor forması giyen ve yaptığı asistlerle göz dolduran şimdiye kadar 24 gol atan, yaptığı asistlerle de bir çok golde imzası bulunan 24 yaşındaki Görkem Güven ile el sıkıştı.

Futbol kariyerine Kartalspor’da başlayan ve Darıca Gençlerbirliği, Zonguldak Kömürspor, Afyonjetspor, İstanbulspor formalarıyla sürdüren genç yetenek önümüzdeki sezon gollerini Bulvarspor için atacak. Hızı ve tekniği ile rakip defans oyuncularının korkulu rüyası olan santrafor’un yanı sıra sol ve sağ bekte de etkili olan Görkem Güven, yeniden Kartal’a gelmekle büyük onur yaşadığını dile getirerek, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Görkem Güven yeni takımı Bulvarspor ile antremanlara başladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ