Gazete Hakimiyet

Nilüfer Belediyespor Ruseva’yı Transfer Etti

Nilüfer Belediyespor Ruseva’yı Transfer Etti

BİR yıl aradan sonra döndüğü Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde başarıyı hedefleyen Nilüfer Belediyespor, Bulgaristan Milli Takımı’nın 23 yaşındaki oyuncusu Hristina Ruseva’yı renklerine kattı.Nilüfer Belediyespor, Üçevler Spor…

BİR yıl aradan sonra döndüğü Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde başarıyı hedefleyen Nilüfer Belediyespor, Bulgaristan Milli Takımı’nın 23 yaşındaki oyuncusu Hristina Ruseva’yı renklerine kattı.

Nilüfer Belediyespor, Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle İtalya’daki Dünya Şampiyonası’ndan dönen Bulgar Ruseva’yla sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Başkan Ali Karamık, şöyle dedi:

“Yeni sezonda ondan çok şey bekliyoruz. Böylelikle takımımıza 2 smaçör 1 orta saha oyuncusu olmak üzere 3 tane yabancı oyuncumuz oldu. Bu oyuncularla sezona iyi başlamayı hedefliyoruz.”

RUSEVA KİMDİR?

1991 doğumlu 1,90 boyunda Bulgaristan Milli Talkımı orta oyuncu Hristina Ruseva, daha önce VC CSKA Sofya, Voley Bergamo, Rabıta Telekom Bakü, LJ Modena takımlarında oynadı. Ruseva, bu yıl Rusya’da düzenlenen Boris Yetsin Kupası’nda Bulgaristan Milli takımıyla şampiyonluk kazandı.

FOTOĞRAFLI

NİLÜFER BELEDİYESPOR RUSEVA'YI TRANSFER ETTİ

NİLÜFER BELEDİYESPOR RUSEVA'YI TRANSFER ETTİ

NİLÜFER BELEDİYESPOR RUSEVA'YI TRANSFER ETTİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ