Gazete Hakimiyet

Muhtarlar toplantısı yapıldı

Muhtarlar toplantısı yapıldı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde, kent sorunlarının hızlı tespiti ve çözümü için, her ayın ilk Cumartesi günü düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nın 149.’su gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda birim müdürü katıldı.

Başkan Gökhan Yüksel’den ‘Asfalt Çalışması’ Vurgusu

2022 Temmuz ayı oturumunun açılış konuşmasını yapan Başkan Gökhan Yüksel, yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte, Kartal’da altyapı ve asfalt çalışmalarına hız verdiklerini belirtti ve tüm mahallelerde özellikle asfalt serim çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Muhtarlar toplantısının, temelde bir ‘takım toplantısı’ olduğuna dikkat çeken Kartal Belediye Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Öncelikle, 2 Temmuz’da Sivas Madımak’ta hayatını kaybeden yurttaşlarımızı rahmetle anıyor, bir daha böyle acıların tekrar yaşanmamasını diliyoruz.

Kartal Belediyesi olarak, bir ‘takım’ olma anlayışıyla muhtarlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Özellikle hava sıcaklığının etkisini göstermesi ile Kartal’da asfalt serim ve alt yapı çalışmalarımıza hız veriyoruz. Tüm mahallelerimizde belli bir plan içinde özellikle asfalt serim çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

“Komşularımıza En Güzel Hizmeti Verebilmek İçin Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz”

Konuşmasının devamında, sivrisinek ve haşerelere karşı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile beraber tüm mahallelerde düzenli olarak ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gökhan Yüksel, “Bu mevsimde komşularımızdan gelen en yoğun taleplerden biri de ilaçlama çalışmalarına yönelik oluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tüm mahallelerimizde düzenli olarak sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlar olarak, bu anlamda komşularımızın sizlere yönelttiği talep ve şikâyetler de bizim için çok önemli. Hep beraber Kartallı komşularımıza en güzel hizmeti verebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi.

Toplantının devamında, muhtarlar mahalleleri ile alakalı sorun ve taleplerini Başkan Gökhan Yüksel’e ve sorumlulara aktardı. Muhtarları tek tek dinleyen Başkan Gökhan Yüksel, sorun ve taleplerin çözümü için en hızlı şekilde harekete geçirileceğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ