Gazete Hakimiyet

Deprem nedeniyle ara verilen ligin yeniden başlamasını bekleyen 3. lig takımlarından Kartal ekibi Kınay Bulvarspor Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Nişantaşı ile hazırlık maçı yaptı.
Hanifi Susan, Soner Seyhan, Rasim Dorak hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.Mimar Kubilay Köse stadında oynanılan hazırlık maçında Teknik Direktör Erol Kapusu, sakat olan oyuncular dışındaki tüm futbolculara forma şansı verdi. İlk yarıda vasat bir futbol ortaya koyan Kınay Bulvarspor etkili bir oyun sergileyemedi. Çok sert bir futbol ortaya koyan Nişantaşı karşılaşmanın 26. dakikasında Burak Mete’nin attığı golle öne geçti. 41. dakika da Kınay Bulvarspor Ömer ile beraberliği yakaladı.  
İkinci yarının son yarım saatinde toparlanan ev sahibi ekip konuk ettiği Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Nişantaşı kalesini her yönden zorlamaya başladı. Görkem’in korner atışından yaptığı ortada topu iyi kontrol eden Osman Kınay Bulvarspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Kınay Bulvarspor Başkanı Sebahattin Karaer ve yönetim kurulu üyeleri de karşılaşmayı izledi. Kırmızı Beyazlılar önümüzdeki hafta pazar günü yeniden start alacak olan ligde Bayrampaşa’yı ağırlayacak.    



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ