Gazete Hakimiyet

İlk idman

İlk idman

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak Bölgesel amatör Ligine çıkan Kartalspor, yeni sezon öncesinde topbaşı yaptı. Eski ve yeni futbolcularıyla sahaya inen Bordo Beyazlılar’da hedef ise şampiyonluk.

Takımın Süper Amatör Küme’den BAL ligine çıkılmasında büyük emekleri olan Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş ile yola devam eden Kartalspor, yeni transferleriyle birlikte topbaşı yaptı. Muhtemelen 25 Eylül’de başlayacak olan lig öncesinde, sahaya Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş yönetiminde inen futbolcuların birbirleriyle başlayan antrenmanı taraftarlarda izledi. Sahaya inen taraftarlar futbolculara tatlı ikram ederken, yeni sezonda şampiyonluk sözü aldılar. Kulüp Başkanı Binali Aydın ve bazı yöneticilerinde izlediği sezonun ilk antrenmanında Teknik direktör Rıdvan Elmastaş, futbolculara kısa bir konuşma yaptı.

Ligin zorlu geçeceğini ve her takımın güçlü olduğunu ifade eden Elmastaş, ”Yeni sezonda bütün takımlar 3. lig vizesini alabilmek için mücadele edecek. Biz de bu ligin en güçlü şampiyon adaylarından birisiyiz. Lige iyi bir başlangıç yaparak bunu herkese göstermek istiyoruz. Bunun içinde takım içinde arkadaşlık, dostluk ve saha içinde paylaşma çok önemlidir” dedi. Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş, yeni gelen transferler ile eski futbolcuların kısa süre içinde uyum sağlayacaklarına inandığını da belirterek, “Hazırlık döneminde ihtiyaç duyulan mevkilere mutlaka transferler yapılacaktır” dedi.
Mimar Kubilay Köse stadında yapılan Kartalspor antrenmanını bir süre 3.ligin yeni takımlarından Bulvarspor Teknik Direktörü Atakan Çağlayan ve yöneticilerde izledi. Her iki takımın hocası ve yöneticileri yeni sezonda birbirlerine başarı dileklerini iletirken, dostluk gösterisinde bulundular.  Kartalspor’un hedefi olan bir kulüp olduğunu dile getiren Başkan Binali Aydın ise, “Hocamızın raporları doğrultusunda önerdiği futbolcuları takımımıza kazandırdık. 6 yeni transfer ile geçen sezonki takımımızı güçlendirdik. Gerekirse yeni transferleri de gözümüz kapalı yapacağız. Hedefimiz Kartalspor’u eski efsane günlerine yeniden kavuşturmaktır. Bunun için elimizden gelen tüm gayreti taraftarımız ve Kartal halkı ile bütünleşerek gerçekleştireceğimizden eminim”dedi. Kartalspor sezonun ilk idmanında ısınma hareketleri ve esneklikle başlayıp, dayanıklılık koşu çalışmalarının ardından pas çalışmasıyla sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ