Gazete Hakimiyet

GENÇLERLE BİSİKLET GEZİNTİSİ

GENÇLERLE BİSİKLET GEZİNTİSİ


İstanbul’da tanınırlığı en yüksek milletvekilleri arasında yer alan Osman Boyraz, toplumun her kesimiyle buluşmaya devam ediyor. Ankara’daki makam odasında oturmayan ve Meclisteki mesaisinin dışındaki tüm vakitlerini seçim bölgesinde geçiren AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Anadolu Yakasını adım adım gezerek, vefanın bir semt adı olmadığını gösteriyor.
Birinci seçim bölgesini kapsayan ve 14 ilçenin bulunduğu Anadolu Yakasından çıkan 35 milletvekili bulunuyor. Ancak vatandaşlar 35 milletvekilinden sadece bir kaç tanesini tanıyor. Bir çok milletvekili seçim listelerine girdikten sonra, oy için vatandaşın kapısını çalarken, seçimden sonra ise bir daha ortalıkta görünmüyor.
Diğer İstanbul milletvekillerine örnek olacak çalışmalara imza atan ve bölgenin sorunlarıyla yakından ilgilenerek çözüme kavuşturulmasında ön ayak olan Boyraz,  hastaları, yaşlıları, ziyaret ediyor. Sadece İstanbul’da değil, koordinatörü olduğu Uşak’a da sık sık giderek buraya yapılacak yatırımları da yakından takip ediyor. Özellikle Pandemi döneminde gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşların yalnız olmadığını gösteren İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, bu kez de 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Kartal-Maltepe sahil güzergahında gençlerle bisiklet gezintisi gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür eden vatandaşlar, “İşte gerçek milletvekilliği budur. Sadece seçim zamanlarında gelip oy isteyenler ve adlarını bile bilmediğimiz milletvekilleri Osman Boyraz’ı örnek alsın. Aldığı maaşı kuruşuna kadar hak eden Osman beyi duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz”dediler.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ