Gazete Hakimiyet

FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

CHP KABUL ETTİ, AK PARTİ RED OYU VERDİ

Kartal Belediyesi’nin 2021 yılı faaliyet raporu Belediye Meclisinde onaylanarak ibra edildi. Meclis Başkanvekili Özlem Bulut başkanlığında toplananan Belediye Meclisinde, Kartal Belediyesi’nin faaliyet raporuna AK Parti gurubu ile ret oyu verdi.
Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu, 2021 yılı faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirdiği Meclis toplantısında Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise meclis sıralarına oturdu. İki yıldır yaşanılan Pandeki sürecinin olumsuzluklarına rağmen, belediye olarak ilçe genelinde yatırımlarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Yardımcısı Aksu, pek çok önemli faaliyet ve projenin hayata geçirildiğini kaydetti. Bu süreç içinde Kartal’a altyapıdan meydanlara, kreşlerden yeşil alanlara, yeni kültür merkezlerinden,gıda bankası ve aşeviyle birlikte kadın danışma merkezi gibi projelerin yanısıra Mustafa Necati Eğitim Merkezi’ni hizmete aldıklarını kaydeden Aksu, ekonomik sorunlar ve enflasyon gibi olumsuz koşullara rağmen katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı.
Belediye bütçesinin 2021 yılında yüzde 99 gerçekleştirme oranı yakaladıklarını da sözlerine ekleyen Aksu’nun konuşmasının ardın ise AK Parti gurubu adına konuşmalar gerçekleştirildi. Yapılan oylamada 2021 Faaliyet Raporu, Kartal Belediye Meclisi’nde CHP’lilerin oylarıyla kabul edildi. Daha sonra kürsüye çıkan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise, her bir yapılan eleştirilerin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek faydalanacaklarının altını çizdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ