Gazete Hakimiyet

DEPREMDE HASAR GÖRDÜ

DEPREMDE HASAR GÖRDÜ

Merkez üssü Kartal olan depremin ardından Pendik’in Kaynarca mahallesi’nde bulunan bir binada oluşan çatlaklar nedeniyle boşaltıldı.
Bugün öğleden sonra saat 15.00 sularında Kandilli Rasathanesi kayıtlarına göre; merkez üssü Kartal’ın Yakacık bölgesi olan 4,2 şiddetinde deprem meydana geldi. İstanbul’un bir çok bölgesinde etkili bir şekilde hissedilen depremde vatandaşlar panikle kendilerini dışarı attılar.
Depremin ardından bölgede hasarın olup olmadığı yönünde çalışmalar yürütülürken, Pendik’in Kaynarca Mahallesi Çamdalı sokak üzerinde bulunan bir binanın içinde çatlaklıkların oluştuğu tespit edildi.
BİNA BOŞALTILDI
Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine güvenlik görevlileri harekete geçti. Deprem sırasında binada bulunanların kendilerini dışarı attıkları öğrenilirken, polis binanın çevresinde geniş önlem alarak giriş ve çıkışları yasakladı. 4 katlı bina Belediye zabıta ekipleri tarafından da mühürlendi. Bina sakinleri, büyük korku yaşadıklarını ifade ederek “Büyük bir gürültü ile birlikte sallanmaya başladık. Kendimizi binanın dışına zor attık. Daha sonra apartmana girdiğimizde ise duvarlarımızda çatlakların oluştuğunu gördük. Bunun üzerine binadan tahliye edildik”dediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ