Gazete Hakimiyet

DARISI DİĞER BELEDİYELERDE ÇALIŞANLARA

DARISI DİĞER BELEDİYELERDE ÇALIŞANLARA

Bir çok Belediye, çalışanının maaşını ödeyemezken, Tuzla Belediyesi temizlik işçilerine 500 TL ek zam yapmayı kararlaştırdı. Yaptıkları örnek çalışmalarla dünya ve Türkiye gündeminden eksik olmayan Tuzla Belediyesi temizlik işleri çalışanlarına zam müjdesi geldi.
İşçileri ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, özellikle pandemi döneminde büyük özveri gösteren temizlik işçilerine 500 TL ek zam yapılacağının müjdesini verdi. Sabahın erken saatinde mesailerine başlama hazırlığı yapan işçileri ziyaret eden Yazıcı. zam döneminde olunmamasına rağmen, tüm Tuzla Belediyesi Şirketi çalışanlarına 500 TL’lik zam yapılacağını açıkladı.
Çalışanlara teşekkür eden Başkan Yazıcı, Pandemi dönemin de temizlik işleri, kamuoyu yoklamalarında en iyi sonuç aldığı birim olduğunu belirterek, “Temizlik hizmetinin nasıl yapılacağını herkese gösterdik. Geniş coğrafyada, uzun sokakları, caddeleri olan, bazı ilçelere göre 3-5 kat daha büyük bir yeri temizliyorsunuz. Pandemi döneminde de bizim yüzümüzü yere düşürmediniz. Sadece bununla kalmadınız, yeri geldi bir sokak köpeğini temizleyerek gündem oldunuz. Yeri geldi bir sokak hayvanına yardımcı oldunuz. Sabah erkenden yola çıkan kadın vatandaşlarımız bana mesaj atıyorlar. ‘Sizin temizlik personelleriniz sokakları temizlemeye başlaması ile birlikte biz kendimizi daha güvenli hissediyoruz” diyorlar. Yeri geldi Formula-1’de aracımız ile dünya gündemine oturduk” dedi.
“KASIM AYI İTİBARİYLE 500 TL ZAM”
Başkan Yazıcı tüm Tuzla Belediyesi çalışanlarına müjdeli bir haber vererek, “Sizin nezdinizde tüm çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Güzel hizmetler ürettik. Bu nedenle toplu sözleşme dışında olsak ta bu Kasım ayı itibariyle başlayacak olan ek ödenek ile birlikte 500 TL zam yaparak inşallah sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ