Gazete Hakimiyet

CESEDİ 4 METRE KUYUDA BULUNDU

CESEDİ 4 METRE KUYUDA BULUNDU

Hafta sonu yapılacak olan Üniversite sınavına girecek olan Recep Akyıldız isimli genç evlerinin bahçesinde bulunan kuyuya düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri saatler süren çalışma sonrasında, Akyıldız’ın cansız bedenini çıkardı.
Olay Cevizli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 21 yaşında olan ve Üniversite sınavlarına hazırlanan Recep Akyıldız, sabah saatlerinde dışarıya çıkarak ortalıktan kayboldu. Ailesinin her yerde aramasına rağmen Akyıldız bulunamadı.
ŞÜPHELER GERÇEK ÇIKTI
Ailesiyle birlikte genci komşuları da sokak sokak ararken bir kişi ise evlerinin bahçesinde bulunan ve 4 metre derinlikte olan kuyu çevresinde kan izi gördü. Bunun üzerine gencin kuyuya düşmesinden şüphelenen yakınları durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Polis kuyu çevresinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise kuyu içine girerek arama kurtarma çalışmaları başlattı.
CESEDİ ÇIKARILDI
Olay yerine ambulansta çağrılırken, saatler süren çalışmalar sonrasında, itfaiye ekipleri kuyunun içinde Recep Akyıldız’ın cansız bedenine ulaştılar. Çıkarılan cenaze otopsi için Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.  Akyıldız ailesi hafta sonu yapılacak olan üniversite sınavlarına girecek olan evlatlarının cansız bedeninin çıkarılmasını göz yaşlarıyla izlerken sinir krizi geçirdiler. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, gencin kazayla mı düştüğü yoksa sınavların stresine girerek intihar mı etti araştırılıyor.   

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ