Gazete Hakimiyet

Çatalca’yı 2-0 yendi

Çatalca’yı 2-0 yendi

Kendi saha ve seyircisi önünde ilk kez 3. lig takımı olarak çıkan Kırmızı Beyazlılar her iki yarıda attıkları gollerle moral depoladı.
Hakemler: Mehmet Ağaçlı, Can Ozan Bektaş, Mehmet Bayram
BULVARSPOR (1. YARI) : Osman, Oktay, Ulaş, Furkan, İlker, Abdülkerim, Adem, Halilcan, Refik, Gökhan, Ömer
BULVARSPOR (2.YARI) Ali, Ulaş (Barış) Sarp, Oğuzcan (Tuna) Haktan, Doğukan, Miraç (Kadir) Kıvanç, Hasan, Yiğit (Emre) Emir
ÇATALCA: Akın (Fatih), Furkan, Abdurrahim, Ertuğrul, İsmail, Berke, Emre (İsmet), Recep, Buğra (Altan), Bartu (Adem) , M.Can (Ömer)
HABER MERKEZİ
Kartal Mimar Kubilay Köse stadında 3. ligin iki takımı Bulvarspor ile Çatalcaspor hazırlık maçı yaptı. Her iki takımında kazanmak için çıktığı karşılaşmanın galibi ev sahibi ekip oldu.

Kırmızı Beyazlı Bulvarspor 3. lig takımı olarak ilk kez kendi sahasında oynadığı ilk karşılaşma ile seyircisinin önüne çıktı. Başkan Sebahattin Karaer ile yönetim Kurulu üyelerinin protokol tribünden takip ettiği karşılaşmayı izleyen taraftarlar futbolcuların 90 dakika boyuca ortaya koydukları mücadeleyi beğendiler. Çarşamba günü 10 günlük Afyon kampına gidecek olan Kırmızı Beyazlılar, Çatalcaspor karşısında aldıkları galibiyet ile kamp öncesinde moral depoladı. Hazırlık maçında defansından geçit vermeyen Kırmızı Beyazlılar gol atmakta güçlük çektikleri karşılaşmanın 5. dakikasında Halilcan ile öne geçti.  Eline geçirdiği bir çok pozisyonu değerlendiremeyen Kırmızı Beyazlıların goller ilk yarıyı 1-0 galip kapattı.

FARKLI TAKIM
Teknik Direktör Atakan Çağlayan oynadıkları diğer hazırlık maçlarında olduğu gibi Çatalcaspor karşısına da ikinci yarıda farklı bir takımla sahaya çıktı. Genç oyunculara da bu maçta şans veren Bulvarspor, ikinci golünü 62. dakika da Doğukan’ın korner atışında topu önünde bulan Kıvanç’ın attığı golle 2-0 galip geldi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ