Gazete Hakimiyet

Çalışmalarda sona gelindi

Çalışmalarda sona gelindi


3. lige çıktıktan sonra, maçlarını kendi sahasında oynayabilmesi için Futbol Federasyonu tarafından stadının akredite yapılması amacıyla başlatılan çalışmaların sonuna gelindiği Kartal Bulvarspor, Mimar Kubilay Köse stadında antrenmanlarına devam ediyor.

Sezona sıkı bir şekilde hazırlanan ve dev futbolcu kadrosuyla yenilenen tesislerinde Pazartesi gününden itibaren kampa girecek olan Bulvarspor çalışmalarını sabah ve akşam antrenmanlarıyla devam ettirecek. Teknik heyetin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını da sürdüren Kırmızı Beyazlılar, 27 Temmuz Çarşamba günü Kartepe’de 2.lig ekiplerinden Karacabeyspor ile ilk hazırlık maçını yapacak. Pazartesi gününden itibaren sağlık kontrolünden de geçecek olan Kırmızı Beyazlı ekibin Mimar Kubilay Köse stadında yaptığı çalışmalara Kartallı sporseverlerde büyük ilgi göstermeye başladı.


Teknik Direktör Doç. Dr. Atakan Çağlayan, yönetimindeki Bulvarsporlu futbolcular, yaklaşık 2 saat süren ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda kısa pas çalışması yaparak fizik kondisyon çalıştı. Teknik direktör Doç. Dr. Atakan Çağlayan, Türkiye’nin bir çok spor kulübünden gelen futbolcuların Bulvarspor forması giymek istediklerini dile getirerek “Sebahattin Karaer başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerimizin yoğun çalışmaları sonrasında, tesislerimizdeki eksikler giderildi. Pazartesi gününe kadar tesislerimiz tamamen bitirilecek ve futbolcularımız burada konaklamaya başlayacaklar. Günde çift antrenmanla sezona hazırlığımız devam edecek. Afyonda yapacağımız iyi bir kamp döneminin ardından sezona hazır hale geleceğiz” diye konuştu. Rakiplerinden korkmadıklarını dile getirerek ligin en sürpriz takımı olacaklarını ifade eden teknik direktör Çağlayan, “Genç bir ekipten oluşan kadro kuracağız. 3.ligde adından çok söz ettiren bir takım olacağız. Hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz, ama asla da korkmuyoruz. Çok can yakacağız. Bileğimizi bükmek kolay olmayacak”dedi.


  


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ