Gazete Hakimiyet

Bulvarspor çok can yakacak!

Bulvarspor çok can yakacak!

Yeni sezon hazırlıklarının sürdüren 3.lig ekibi Kartal Bulvarspor, sezon öncesi ilk hazırlık maçında Karacabey Belediyesporu mağlup etti.

Hasan DEMİR
Bölgesel Amatör Küme’den şampiyon olarak çıktıkları 3. lig 2. gurupta mücadeleye hazırlanan Kartal Bulvarspor sezon öncesinde büyük umut verdi.
Kendi tesislerinde kampa girerek, sezon öncesi hazırlıklarını günde iki antrenmanla devam ettiren Kırmızı Beyazlılar ilk hazırlık maçında taraftarlarının yüzünü güldürdü. 3. ligde Kartal’ı temsil eden Bulvarspor, Kartepe’de bir otelde kamp yapan 2. lig ekiplerinden Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Kartal Bulvarspor oldu. İlk yarının son düdüğüne kadar maçta hakimiyetini elinde tutan ve güçlü rakibi karşısında mücadeleyi bırakmayan Kırmızı Beyazlı ekip 22. dakika da Refik’in attığı golle 1-0 öne geçti.

İKİNCİ YARIDA KADRO DEĞİŞTİ
Kırmızı Beyazlı ekibin teknik patronu Doç. Dr. Atakan Çağlayan hazırlık maçında takımı görmek adına ilk ve ikinci yarıda farkı isimlerle saha çıktı. Genç futbolculara şans verilen ikinci yarıda ortaya konulan futbol teknik heyet ve yöneticileri de memnun etti. Teknik heyette yer alan antrenörlerin sürekli not tutarak futbolcuların performanslarını kayıt altına aldıkları Karacabey karşısında Kırmızı Beyazlılar üstün bir futbol sergilerken, ligde kolay bir takım olmadıklarını göstererek rakiplerine göz dağı verdi.

“SEZONA HAZIR OLACAĞIZ”
Yoğun tempoda bol pozisyonlu, oldukça zevkli bir karşılaşma ortaya koyduklarını vurgulayan Bulvarspor Teknik Direktörü Doç. Dr. Atakan Çağlayan, “Sezon öncesinde kendimizi test etmemiz açısından açısından önemli bir müsabaka oldu. Kazanıp veya kaybetmek önemli değil. Biz eksiklerimizi görmek ve gidermek için bol bol hazırlık maçı yapacağız. Futbolcularımızın performanslarını ve neler yapabileceklerini ortaya çıkarıyoruz. Sistemimize uyum sağlayıp sağlayamayacaklarını kontrol ediyoruz. Bulvarspor olarak geçtiğimiz sezon mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Liginde hep kazanan taraf olduk. Geçen yıldan beri kaybetmemeyi öğrendik. Yeni gelen futbolcularımızın bizim bu felsefemize uyum sağlamaları halinde iyi bir takım olacağız. Sezon başlangıcına kadar çok çalışıp, lige hazır hale geleceğiz”dedi. Teknik Direktör Çağlayan, dostane bir havada geçen ve maç sonrasında da Bulvarsporu en iyi şekilde kamp yaptıkları otelde ağırlayan Karacabey Belediyespor futbolcularına, teknik heyetine ve yöneticilerine teşekkür etti.  Karacabey Belediyespor ile yapılan hazırlık maçına KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Marmara Karayolları Spor Kulübü Başkanı Durmuş Aksoy, Bulvarspor ikinci Başkanı Barış Dillioğlu ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ