Gazete Hakimiyet

BU BAKIŞLAR ETKİLEDİ

BU BAKIŞLAR ETKİLEDİ

Kartal Lions kulübü Belediye’nin de katkılarıyla 5 Haziran Dünya Çevre gününde düzenlediği etkinlikte, dar ve muhtaç ailelerin çocuklarına bisiklet dağıttı.
Çevre günü nedeniyle Kartal Belediyesi eski istasyon caddesi üzerinde bir dizi etkinlik düzenledi. Belediye Başkan Yardımcılarından Hüseyin Tozkoparan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, Sosyal Yardım İşler Müdürü Ozan Haydar Selmanpakoğlu, Kartal Lions Kulübü Başkanı Murat Demircan, Lions Klubü 118 Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Belma Bozyiğit katıldılar. Çocukların gönüllerince eğlendikleri etkinlikte, resim sergisi de düzenlendi.
35 BİSİKLET DAĞITILDI
İlçede yaşayan dar ve yardıma muhtaç (!) ailelerin çocuklarına da Lions kulübünün desteğiyle 35 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.  Dağıtım töreninde çocuklar aldıkları bisikletleriyle evlerinin yolunu tuttu. Oyun çağında olmalarına rağmen, hayatın getirdiği zorluklara göğüs germek ve ailelerine ekonomik destek vermek amacıyla kağıt toplayan küçük çocuklar ise bisiklet alan çocukları imrenerek izlemeleri ise görenlerin vicdanlarını sızlattı. Buna seyirci kalamayan Belediye yetkilileri, bisiklet verilecek çocukların isimlerinin yer aldığı listede yer almamalarına rağmen, tören alanında bulunan iki kağıt toplayıcısı çocuğa bisiklet vermeleri ise 5 Haziran Dünya Çevre gününe ayrı bir anlam kattı.  


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ