Gazete Hakimiyet

Vakfıkebir ilçe stadı Eynesil belediyespor’un rakiplerini bekliyor.


2-3 Eylül tarihlerinde oynanılacak olan ilk karşılaşmalarla sezona start verileceği 3.lig ikinci grupta Bulvarspor’un rakiplerinden Eynesil Belediyespor maçlarını sürekli deplasmanda oynayacak.
Kartal Bulvarspor ile aynı gurupta yer alan Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor kendi sahasının bakım, onarım çalışmaları bitmemesi nedeniyle rakiplerini Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bulunan statta ağırlayacak. Statların bakım ve onarımlarını kısa sürede bitirileceğini dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, Kulüp Başkanı Nail Civil ve teknik kadro maçların oynanılacağı Vakfıkebir ilçe stadında incelemelerde bulundu.
Kendilerine stadın kapılarını açan Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne teşekkür eden belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve kulüp yöneticileri, ” Taleplerimize kısa bir sürede cevap verip, aynı il çatısı altında bulunmasakta bizlere kapılarını ardına kadar açıp eksiklerini bir bir tamamlayan, komşuluğun önemini gösteren Trabzon İl Gençlik Spor Müdürlüğüne ve Vakfıkebir İlçe Müdürlüğü çalışanlarına ne kadar teşekkür ediyoruz. Bizler kendi sahamızda kendi ilçemizde ve taraftarlarımızın önünde maçlarımızı oynamak istiyor, şehrimize marka değer katmak istiyoruz. Bunun için bütün girişimlerimizi yaptık ve faaliyete geçmesi için gün sayıyoruz”dediler. Zor olanı başaracaklarını ve kulüplerinin kendi stadına kavuşacağını dile getiren heyet, “İlçemizdeki stadın yapım aşamalarında Belediyemizin her hangi bir yaptırımı maalesef bulunmuyor. Tamamıyla Giresun İl Gençlik Spor Müdürlüğü çatısı altında ihale süreçleri takip ve tensipleriyle çalışmalar sürdürülüyor. Bunun için üzerimize düşen tüm başvuru, girişimleri yaptık. Bizlerde; sizler gibi stadımıza kavuşmaya can atıyoruz”dediler.

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ