Gazete Hakimiyet


Bölgesel Amatör Liginde şampiyon olarak 3. lige yükselen Kartal Bulvarspor, transfer çalışmalarına da hızlı başladı. Sebahattin Karaer başkanlığındaki Kartal temsilcisi Bulvarspor ilk olarak kendilerini profesyonel lige çıkartan teknik direktör Atakan Çağlayan ve yardımcı antrenörleriyle sözleşme imzaladı.

3.ligin Kartal ekibi Kartal Bulvarspor teknik heyetin isteği doğrultusunda iç transferde Bedirhan Kaya, Halil Can Ayan, Adem Arif Akşit, Mehmet Refik Can, Ömer Karahan, Doğukan Topkaya,  Sarp Tenim, Ferhat Şenses, İlker Sinan Süzen, Osman Şimşek ve takım Kaptanı Ulaş Önsal’ı profesyonelliğe adım attırdı. Bu futbolcular ile yeni sezon için devam kararı alan Kırmızı Beyazlılar dış transferde de  Ergene Velimeşe’den defans oyuncusu Okan Duran, Üsküdar’dan kaleci Özhan Celep, Vefaspor’dan forvet oyuncusu Hasan Türkyılmaz ile anlaştı.

HEDEF İKİNCİ LİG
Kulüp yöneticilerinden Umut Doğan, yeni transferler ile ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklama da hedeflerinin önümüzdeki sezon ikinci lig olarak belirlendiğini açıkladı. Yönetim Kurulu olarak 3.Lige adım attıkları andan itibaren kendilerine hedef olarak 2.Ligi belirlediklerini vurgulayan Umut Doğan, “Zaman kavramı olmaksızın çalışıyoruz. İç transferde hedeflediğimiz oyuncular ile anlaşmış bulunuyoruz. Şampiyonluk yolunda bu takıma her şeyini veren kardeşlerimiz ile özel sebeplerinden dolayı yollarımızı mecburen ayırdık. Ama onlar bu kulübün efsanesi olarak hep gurur ve minnet ile anılacaklar. Onları asla unutmayacağız. İç ve dış transferde ince eleyip sık dokuyarak bu kulübün karakter yapısına uygun oyuncuları katıyoruz ve katmaya devam edeceğiz”diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ