Gazete Hakimiyet

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun “Türkiye’nin Masası” notuyla paylaştığı videoyu CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal ve Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu da paylaştı.
Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından “Türkiye’nin Masası” ifadelerini içeren bir video paylaştı. Davutoğlu, paylaşıma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu etiketledi.
5 genel başkan Davutoğlu’nun paylaşımına attıkları tweetlerle destek verdi. Genel başkanlar videoyu “Türkiye’nin Masası” notuyla hesaplarında paylaştı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise paylaşımında, “Bu masada ülkemizin problemlerini çözmeye ve insanımızın yüzünü güldürecek adımları atmaya kararlıyız. Birlikte kazanacak, birlikte başaracağız” mesajını verdi. 5 parti liderini Altı siyasi parti lideri, pazar günü bir araya gelecekleri toplantı öncesinde, sosyal medya hesaplarında “Memleket Sevdası, Türkiye’nin Masası” ifadelerini içeren bir video yayınladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ