Gazete Hakimiyet

İyi Parti’de beklenmeyen istifa

İyi Parti’de beklenmeyen istifa

GÜRCAN İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatında sular bir türlü durulmuyor. Belediye Meclis Üyesi Mukadder Gürcan, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Gürcan parti de kendisinden dolayı önümüzdeki süreçte partiden istifaların olabileceğinin sinyalini verdi.
İlçe eski başkanı Fuat Onbaşılı’nın görevden düşürülmesi için asil ve yedek yönetim kurulu üyelerin istifa ettirilmesinin ardından H. Dilrüba Oğulcuklu’nun ilçe başkanlığına atanması da parti içinde yaşanılan kaosu bitiremedi.
MECLİS ÜYESİ AYRILDI
Son yapılan yerel seçimlerde Kartal Belediye Meclis Üyesi seçilen Mukadder Gürcan, iki yıldır partisinin il başkanlığından mobbing gördüğünü önü sürerek istifasını açıkladı. Ofisinde basın toplantısı düzenleyen Belediye Meclis Üyesi Mukadder Gürcan, bağımsız meclis üyesi olarak görevine devam edeceğini vurguladı. Yeni ilçe başkanını çok fazla tanımadığını ve kurucu teşkilat başkanı olması nedeniyle kendisinin imzasıyla Kartal’da partisinin kurulduğunu dile getiren Gürcan, “Bugünden itibaren İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum. İstifamı E-Devlet üzerinden yaptım. Belediye Başkan aday adaylığımı açıkladığımdan beri partinin il başkanlığından mobbing görmekteyim. Konuşulacak çok şey var.  İl Başkanlığı seçimlerinden sonra dışlandım”dedi. Bir başka partiye geçmesinin şu anda gündemde olmadığını dile getiren Gürcan, 500 bin nüfuslu Kartal’a Belediye Meclis üyesi olarak hizmet vermeye devam edeceğinin altını çizerek millet ittifakı içinde yer almaya sürdüreceğini bildirdi. Bu istifadan sonra İYİ Parti’nin Kartal Belediye Meclisinde koltuk sayısı bire düştü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ