Gazete Hakimiyet

39. BAŞKAN

39. BAŞKAN

Galatasaray’ın yeni başkanı belli oldu. Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen seçimli olağanüstü genel kurul sona erdi. 8 bin 862 üyeden 4 bin 459’unun oy kullandığı seçim 2208 oyla Dursun Özbek’in zaferiyle sonuçlandı. Özbek, sarı-kırmızılı camiada ikinci kez başkanlık yapacak.

Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen seçimli olağanüstü genel kurulunda oy sayma işlemi tamamlandı. Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek’in yarıştığı seçimi Dursun Özbek kazandı.

Eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek’in yarıştığı seçim 2208 oyla Özbek’in zaferi ile sonuçlandı. Bu sonuçla Özbek sarı- kırmızılı camiada ikinci kez başkanlık yapacak. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kürsüye çıkan Özbek, açıklamalarda bulundu. Seçimlerin Galatasaray’ın demokrasi şöleni olduğunu söyleyen Dursun Özbek, “Bugün de böyle oldu. Harika bir gündü, herkes el ele, kol kolaydı. Bugün burada Galatasaray’ın geleceği için irade gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Bu yola benimle beraber çıkan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bu süreçte yanımda olan eşim ve kardeşime, tüm aileme teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Eşref kardeşime de ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kibar bir yarış oldu. Sağ olsunlar, var olsunlar. Yarın bambaşka bir gün. Yarın hep beraber, hep birlikte olmanın zamanı geldi. Size vaadim var Galatasaraylılar; Galatasaray’a sevgi iklimi getirmeye çalışacağız arkadaşlarımla beraber. Galatasaray’a barışı getirmek istiyorum. Artış barışın zamanı geldi. Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok. Yarından itibaren hep beraberiz, kol kolayız. Galatasaray’ı güzel günlere taşımak için el ele, sırt sırta vermeye hazır mıyız sevgili arkadaşlar? Hep beraber Galatasaray’ı, hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın da gurur duyacağı bir hale getireceğiz. Yaşasın Galatasaray” diye konuştu. Genel kurulda oy kullanma hakkına sahip 8 bin 862 üyeden 4 bin 459’u sandığa gelerek oylarını kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ